Aon România a desemnat „Cel mai flexibil asigurator 2015”

Rate this post

București 21 Octombrie 2015 – Aon România, unul din principalii jucători pe piața de brokeraj de asigurare și reasigurare din România, a acordat companiei Uniqa Asigurari trofeul „Cel mai flexibil asigurator”, în cadrul Aon Cocktail Party, eveniment prin care brokerul sărbătorește în fiecare an colaborarea cu partenerii săi din piața de asigurări.
Aon Cocktail Party [559603]

Evenimentul a avut loc joi, 15 octombrie, în cadrul unei locații spectaculoase – Palatul Cesianu-Racoviţă, iar premiul pentru „Cel mai flexibil asigurator” a fost decernat de către Adriana Grecu, CEO Aon România.

Lansat în 2011, acest trofeu pentru flexibilitate are la bază ideea că brokerul, în calitate de consultant în materie de risc și asigurări, are nevoie de sprijinul partenerilor săi, asiguratorii, pentru a le oferi clienților soluții creative, care să răspundă adecvat particularităților fiecărui profil de risc.

„Credem că o relație de lungă durată și solidă trebuie să aibă la bază valori comune. Piața nu ne permite să fim niște parteneri comozi ori să rămânem într-o zonă de confort. Însă compensăm prin fair-play. Ne dorim să fim diferiți având la baza relației noastre fair-play-ul, care e foarte important în contextul a tot ceea ce se întâmplă azi în piață”, a subliniat Adriana Grecu, adresându-se partenerilor prezenți în sala Palatului Cesianu.

Trofeul este acordat anual pe baza unor criterii precum deschiderea asiguratorului față de crearea de produse personalizate, viteza de reacție a acestuia, implicarea în proiecte speciale și serviciile post-vânzare.
Castigatori Aon Cocktail Party [559604]

De asemenea, în acest an, în premieră, Aon Romania a acordat și un al doilea premiu, cel pentru Parteneriat, companiei METROPOLITAN Life.
Participanti Aon Cocktail Party [559605]

* * * *

Note către editori

Aon plc (NYSE: AON) este lider mondial in furnizarea de soluţii de management al riscului, brokeraj de asigurări şi reasigurări, consultanţă resurse umane şi externalizare de servicii. Prin cei 66.000 angajaţi în toată lumea, Aon acordă cele mai bune servicii clienţilor săi din peste 120 de ţări, combinând soluţii de risc inovatoare şi eficiente cu expertiza tehnică a resurselor sale la nivel mondial. Aon a fost numit în mod repetat cel mai bun broker din lume, cel mai bun intermediar de asigurări, cel mai bun intermediar în reasigurări, cel mai bun consultant privind beneficiile pentru angajaţi şi manager de captive de către surse multiple din industria de profil. Vizitaţi www.aon.com  pentru mai multe informaţii despre Aon şi www.aon.com/manchesterunited  pentru detalii privind parteneriatul Aon cu Manchester United

Aon Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din România, oferă servicii profesionale de consultanţă în asigurări, reasigurări, managementul de risc şi beneficii pentru angajaţi, pentru companii, autorităţi sau instituţii financiare.  Companie infiinţată în 1991, subsidiară a grupului Aon din 2005, Aon Romania este cea mai mare operaţiune din Regiunea Europa de Sud-Est, din care mai fac parte Bulgaria, Serbia, Macedonia, Albania, Kosovo şi Moldova. Aon Romania deţine certificatul de management al calităţii ISO 9001/2008. Pentru mai multe informaţii despre Aon, vizitaţi www.aon.ro 

Best Employers Study (BES) oferă o clasificare a companiilor din punct de vedere al imaginii pe care o au ca angajator în baza informațiilor transmise de proprii angajați. Studiul se adresează companiilor cu peste 50 de angajați și cel puțin doi ani de activitate pe piața din România. Pe lângă un top al celor mai buni angajatori, care va fi publicat la nivelul României la sfârșitul lunii noiembrie și la nivel CEE în primăvara anului viitor, acest studiu furnizează o serie de informații atât despre angajați cât și despre angajatori. BES îi ajută pe managerii de companii să afle cum pot obține rezultatele cele mai bune cu resursele pe care le au in companie și cum pot crește performanța afacerii prin optimizarea nivelului de engagement al angajaților. Pentru mai multe detalii despre studiul Best Employers în Romania vizitați www.bestemployersromania.com

* * * *

Contact PR:

Ruxandra Vasile  |  Managing Partner // Pure Media Solutions
m +4.073.661.6600
ruxandra.vasile@puremedia.ro

* * * * *

Aon Romania

Virginia Pauna  |  Project Leader Best Employers Romania
m +4.072.535.4805 virginia.pauna@aon.ro

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: