Aparatul electrocasnic care usureaza curatarea locuintei – aspiratorul vertical cu maner

Rate this post

Aspiratorul vertical cu maner nu mai este de mult timp un aparat electrocasnic inaccesibil sau un moft al gospodinelor. A devenit, datorita usurintei de utilizare, un aparat extrem de mobil care faciliteaza curatarea locuintei, ce poate fi utilizat confortabil de batrani, de adolescenti si chiar de copii. Cu design ingenios si maner ergonomic, aspiratorul vertical, este confortabil  si faciliteaza procesul de indepartare a prafului, murdariei si microparticulelor din locuinta.

Modele de aspiratoare verticale cu maner bune

Aspiratorul vertical Electrolux ZS220B, este un model ce se caracterizeaza prin putere, ergonomie si randament. Are incorporata tehnologie inovatoarea care permite aspirarea rapida a tuturor tipurilor de suprafete. Actioneaza eficient in special pe suprafetele dure, fiind incadrat in clasa de curatare A. Forma de tip stik asigura manevrare rapida si depozitare confortabila. Filtru Hepa cu care este prevazut dispozitivul asigura retinerea prafului si a impuritatilor in proportie ridicata. Vasul colector este generos, de 1.5 l iar nivelul de zgomot se incadreaza in limite normale. Tehnologia implentata de compania suezeda pe acest dispozitiv, transforma curatarea locuintei intr-o activitate placuta si usor de indeplinit.

Modelul multifunctional Hoover Totality 2in1 este un aspirator vertical cu maner, caracterizat  prin putere, versatilitate si usurinta de manevrae. Utilizatorii acestui dispozitiv sustin ca eficinenta este sporita de forma ergonomica. Acestia lauda si calitatile deosebite de aspirare atat pe suprafetele dure cat si pe alte suprafete precum covoare, mochete, tapiterii.Tehnologia Sistem Cyclone permite colectarea rapida si eficienta a prafului si murdariei. Recipientul de colectare a prafului este de 0.7 l, deci asigura autonomie ridicata de aspirare. Vasul de colectare a prafului este detasabil, astfel ca indepartarea murdariei se realizeaza, rapid si fara efort. Un alt aspect apreciat de persoanele care au achizitionat aspiratorul vertical HooverTotaly este legat de usurinta de accesarea a comenzilor, panoul de control fiind inserat pe manerul ergonomic al dispozitivului.

Aspiratorul cu electrobatator, Sebo, Dart 1 este un model performant, caracterizat prin eficienta de aspirare, autonomie de lucru si ergonomie ridicate. Acest dispozitiv a fost conceput pentru a curata eficient covoarele, mochetele si tapiteriile. Praful este indepartat rapid si confortabil, chiar si din cele mai inguste spatii. Aparatul este prevazut cu mai multe nivele de reglare a inaltimii si cu numeroase filtre care cresc eficienta de aspirare si pastrare a prafului. Modelul cu electrobatator este prevazut cu sac din hartie care mentine in interior toata murdaria colectate. Puterea de aspirare este impresionanta, de 350W, iar nivelul de zgomot se mentine in limitele normale pentru un aspirator.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: