Ariana Grande: “Îmi doresc ca fanii mei să moară”

Rate this post

Ariana va fi ținută minte pentru totdeauna de istorie datorită atentatului terorist care s-a produs după finalul concertului pe care l-a ținut la Manchester. Dar va fi ținută minte și pentru părerea sinceră pe care o are ea despre fanii ei și pe care am expus-o în titlu. Dar Ariana Grande nu este singura vedetă care le dorește răul fanilor. Multe dintre vedetele și celebritățile societății contemporane își datorează faima și bogăția Noii Ordini Mondiale iar pentru asta sunt folosite de către Oculta mondială pentru a promova Agenda celei din urmă.

De pildă Leonardo di Caprio promovează lupta împotriva încălzirii globale făcând propagandă politicilor Ocultei mondiale din acest domeniu. Totul în timp ce actorul face turul lumii într-un avion care poluează mediul înconjurător. Ce exemplu de ipocrizie ne mai putem dori?
Și Arnold Schwarzeneger se dă mare luptător împotriva poluării și încălzirii globale în timp ce ține în garaj 4 mașini Hummer pe care le conduce foarte des. David Beckham este un alt luptător “verde” dar modul lui de viață consumă mai multe resurse decât o fac 10 persoane la un loc.

Despre Katy Perry (care a recunsocut într-un interviu că și-a vândut sufletul diavolului) am vorbit într-un articol recent. După atentatul de la Manchester ea făcea propagandă pentru uși deschise invadatorilor musulmani.
Un alt vândut (sau poate idiot util) Noii Ordini Mondiale este Matt Damon care dorește ca americanii să își predea armele. Asta în timp ce el stă într-o vilă cu ziduri înalte și protejat de bodiguarzi înarmați până în dinți. Știm că un om dezarmat este un simplu sclav vulnerabil la abuzurile stăpânului iar Oculta mondială asta își dorește de la americani: să fie vulnerabili și temători astfel încât să accepte mai ușor Noua Ordine Mondială.

Revenim la Ariana Grande care poate fi considerată un produs de succes al Noii Ordini Mondiale. Și ca orice produs de succes al globaliștilor și ea promovează politici globaliste. A protestat și ea, asemenea altor așa zise vedete, împotriva politicilor anti-imigranți ale președintelui Trump. Deci, Ariana Grande își dorește și ea, precum o face Katy Perry, violatori, asasini și tâlhari pe străzile Americii. Asta cât timp cât calea acestor violatori, asasini și tâlhari nu se intersectează cu a ei.

Autor: Cimpoiru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: