Armata europeană și căderea ultimului dictator african

Rate this post

Procesul de centralizare a puterii la nivelul conducerii Uniunii Europene precum și a erodării suveranității statelor membre ale acestei entități politice continuă fără oprire sub privirile nebănuitoare ale cetățenilor bătrânului continent. Am avut Comisia Europeană și Parlamentul european (o instituție pur decorativă) urmate de Banca Central Europeană iar acum vom avea o armată europeană aflată sub controlul birocraților nealeși de la Bruxelles. Armata europeană este unul dintre pașii intermediari către armata mondială la fel Uniunea Europeană este doar o etapă către guvernul mondial. Prerogativa principală a armatei Uniunii Europene nu va fi, cum cred cei mai mulți, apărarea UE de pericole externe ci impunerea voinței conducerii de la Bruxelles asupra autorităților și populației din statele (încă) componente ale Uniunii europene. Astfel, în cazul în care un stat nu mai dorește să rămână sub tutela UE armata europeană va fi trimisă să îi facă pe liderii respectivului stat să își schimbe părerea. În viziunea Ocultei mondiale, într-un viitor nu prea îndepărtat nu vor mai exista state naționale și nici armate naționale acestea din urmă fiind înlocuite de o armată mondială aflat sub controlul guvernului mondial.

Se va spune, pe bună dreptate că UE va întâmpina multe obstacole în calea desăvârșirii sale inclusiv cu privire la crearea unei armate europene, mai ales din partea SUA și a NATO care o văd pe cea din urmă ca pe un fel de rival. Însă planul este altul…NATO și armata UE vor fi combinate și ele în cadrul unei armate mondiale fidele unui guvern mondial. Este foarte adevărat că în SUA există persoane și instituții care nu văd cu ochi buni crearea UE și a armatei acesteia dar curentul care domină politica americană este de erodare a suveranității SUA și contopire a acesteia cu Uniunea European în cadrul unui guvern mondial. Acest curent este promovat de think-tank-uri precum CFR (Council on Foreign Relations) care s-a aflat și la originea creării Uniunii Europene. CFR a avut (și încă are) o imensă influență în cadrul tuturor administrațiilor prezidențiale americane de-alungul secolului XX și începutul secolului XXI.

Una din importantele personalități care au avut și încă au legătură cu Council on Foreign Relations este și Robert Mugabe dictatorul din Zimbabwe care a pierdut puterea în urmă cu câteva zile.

Cine a stat în spatele loviturii care l-a detronat pe tiranul african?
Ipotezele variază de la CIA la MI6 și nu e exclus să se dovedească a fi cele corecte mai ales că la un anumit moment Mugabe se apropiase de China lucru care nu era bine văzut de către americani.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: