Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Arme deținute ilegal și droguri, descoperite la Brașov – Jurnalul24

Arme deținute ilegal și droguri, descoperite la Brașov

Rate this post

Luni, 28 august 2017, DIICOT Braşov a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor ALMAŞ IOAN MARIAN, zis “Capone”, pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată cu arme şi muniţii şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi FUNARIU SORIN pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
În cursul lunii decembrie 2016, Almaş Ioan Marian a introdus în ţară, prin intermediari, trei arme de foc mărcile PIETRO BERETTA şi FABARM, provenite din săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul Italiei, iar la data de 18.01.2017, ajutat de către Funariu Sorin, a vândut cele trei arme de foc letale, contra sumei de 1000 euro.

De asemenea, procurorii DIICOT Braşov au probat activitatea infracţională a unui alt suspect faţă de care s-a emis citaţie internaţională, cu privire la faptul că a comercializat, pe raza judeţului Braşov, cantitatea de peste 300 de grame de droguri de risc provenite din Italia.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Braşov. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!