Aspiratoare cu apa – alegerea inteligenta pentru o curatenie impecabila

Rate this post

Curatarea locuintei sau a sediului firmei este o operatiune care trebuie realizata cu meticulozitate, de fiecare data, pentru ca un mediu curat este un mediu sanatos, care ofera o stare se spirit pozitiva. Pentru a va asigura ca operatiunile de curatenie sunt perfect realizate este important sa utilizati aparate adecvate, performante si produse de curatenie de calitate inalta care nu provoaca alergii sau iritatii. Aspiratorul cu apa este un aparat electrocasnice, foarte eficient care asigura curatarea impecabila a podelelor, lasand incaperile mai curate, lipsite de praf si microbi.

Avantajele si caracteristicile aspiratoarelor cu filtrare in apa

Modelele de aspiratoare cu apa sunt cele mai eficiente aparate de curatenie care indeparteaza usor peste de 80% alergenii din incapere. Sunt recomandate persoanelor care sufera de rinita alergica si astm bronsic, familiilor care au copii mici sau animale. Pentru ca toata murdaria si praful stranse sunt evacuate direct in recipientul cu apa, alergenii sunt neutralizati, deci aerul din locuinta/birou este practic filtrat in timpul procesului de aspirare.

Aspiratoarele cu filtrare in apa inlocuiesc filtrele hepa traditionale cu filtre de lichid, mult mai eficiente in colectarea substantelor alergene (praf, polen, par de animale, spori de mucegai). Caracteristicile tehnice ale acestor dispozitive difera insa de la un producator la altul, click pentru lista de aspiratoare performante care sunt disponibile in magazinele din tara.

Cele mai importante aspecte care trebuie urmarite inainte de a achizitiona un aspirator de filtrare cu apa sunt: puterea motorului si puterea de aspirare. Cele doua specificatii nu trebuie confundate, conform directivelor europene pe piata intra-comunitara nu se gasesc aparate cu motoare mai puternice de 2450 W,  insa un aspirator cu o astfel de putere a motorului poate avea putere de aspirare mica, de doar 180W. Un alt aspect ce trebui analizat este legat de nivelul de zgomot. Pentru a va bucura de curatare eficienta si confortabila este indicat sa achizitionati aspiratoare cu nivel de zgomot mic de pana la 72 decibeli.

Alte caracteristici ce trebuie urmarite sunt lungimea cablului de alimentare, care ofera o autonomie mai mare, sau mai mica de lucru, greutatea dispozitivului, numarul de accesorii si volumul recipientului apa. Aspiratoarele performante sunt prevazute atat cu functii de aspirare uscata, cat si cu functii de aspirare umeda, de asemenea vin cu cutii speciale incorporate pentru depozitarea accesoriilor, astfel ca riscul de pierdere este minimizat. Cele mai buna aspiratoare cu filtrare in apa au fost concepute pentru a curata o gama variata de suprafete: gresie, parchet, geamuri, covoare textile,mochete, s.a.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: