Atacarea Iranului și al Treilea Război Mondial

Rate this post

Donald Trump își va respecta probabil una din promisiunile campaniei sale electorale și va retrage SUA din cadrul acordului cu Iranul referitor la programul nuclear al acestei din urmă țări. Foarte probabil vor urma noi sancțiuni la adresa statului din Golf care nu vor face însă decât să îi ambiționeze pe iranieni în urmărirea scopului lor final: fabricarea bombei atomice. Asta va oferi un pretext perfect statului Israel pentru a ataca instalațiile nucleare iraniene ceea ce va duce în final la un război în regiune, dacă nu la unul mondial.

Economia Iranului stătea să se prăbușească în momentul în care Obama a propus acestui stat încheierea unui acord cu privire la programul nuclear, acord ce a fost o veritabil salvare pentru Iran. Se pare îns că și Donald Trump crede același lucru, astfel încât consideră acordul nuclear o mare greșeală.

Dar atacarea instalațiilor nucleare iraniene de către Israel ar fi o mare eroare, ea neputând opri programul nuclear iranian, multe din instalațiile care țin de acest program găsindu-se în zone secrete sau foarte bine protejate de un posibil raid aerian.

Pentru a cuceri câmpurile petroliere din Iran dar și pentru a proteja petro-dolarul, administrația american este în stare să târască planeta într-un conflict global. Donald Trump s-a dovedit a fi un veritabil mister pentru cei ce cercetează Noua Ordine Mondială. Dacă prin unele din măsurile sale Trump a sabotat planurile Ocultei Mondiale, alte măsuri sunt clar pe placul Ocultei mondiale iar atacarea Iranului ar fi una dintre ele. Întrebarea care se pune iar și iar este dacă Donald Trump este omul Ocultei mondiale. Cea mai bun explicație este că Donald trump lucrează pentru ramura Rothschild a Ocultei mondiale aflată în conflict cu eugeniștii din familia Rockefeller. Nu trebuie să uităm că liderii Ocultei mondiale se află într-un continuu conflict pentru controlul planetei. Și conform lui Daniel Estulin, familia Rothschild controlează în acest moment Oculta mondială iar Donald Trump este omul lor. Asta explică și fanatismul lui Donald Trump cu privire la statul Israel, fanatism care se poate dovedi un mare pericol pentru întreaga planetă.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: