Bantuie stafia DNA prin centrul mitropolitan si prin imprejurimi

Rate this post

irineu
Bantuie stafia DNA prin centrul mitropolitan si prin imprejurimi Mesajelor: Veştile noi nu pot fi niciodată ţinute sub tăcere. Înaltului Irineu i se pot aduce laude pentru multele realizări ale sale. Pe parcursul activităţii sale şi-a manifestat profund latura de misionar reuşind să aducă în biserică, oameni pe care de mult îi credeam pierduţi, procurorii DNA. Deşi cârtitorilor li se pare un lucru mărunt, va asigurăm de faptul că un astfel de demers a fost posibil datorită neobositului Ierarh şi a celor cu care a colaborat. După mai multe întâlniri care s-au dat în casa de adunare a procurorilor DNA, s-a demonstrat că aceştia nu pot fi uşor convinşi. De aceea aceştia au hotărât să facă o vizită superiorului lor duhovnicesc chiar la sediul Mitropoliei pe care o păstoreşte. Vizita lor a nedumerit pe foarte mulţi care ştiu despre ea. Pentru cei din administraţia mitropolitană, totul a părut că o simulare de Halloween, numai că fantomă care a bântuit prin sediul Mitropoliei a reuşit să sustragă câteva dosare cu acte, aducând în discuţie şi împrumutul unui orologiu, care străluceşte puternic în lumina soarelui la mâna Maicii Miriam, acesta fiindu-le necesar pentru calcularea termenului până la următoarea vizită. Revenindu-şi din visare s-a trecut la un plan şi astfel că după mai multe săptămâni are loc o întâlnire între păgubit şi cei care sunt în măsură să rezolve probleme.

Strategia misionară nu a fost pe placul celor care trebuie să vegheze la bună funcţionare a lucrurilor. Poate de aceea nici Înaltul nu a putut să ajungă la întrunirea acestora, preferând să îşi spele vina şi astfel pe viitor să apară în mijlocul lor că un neîntinat. O descindere nu ar avea farmec dacă nu ar aduce cu sine nişte noutăţi. Am putea să amintim de nişte parcele de teren care datorită bunăvoinţei siluite a unor preoţi şi la îndemnul de suflet al unui consilier şi protopop, au trebuit să între în posesia unei asociaţii care în mod cert se îngrijeşte de binele mulţimilor şi care prin coincidenţă e condusă chiar de Înaltul prelat. Dar acolo unde este STÂRVUL se vor adună şi vulturii. De aceea după ce prada va fi devorată, prădătorii vor trebui să-şi caute o nouă victima.

Constatam o stare a lucrurilor nefavorabilă înaltului Irineu, iar asta este dată de faptul că un înalt subordonat, îl eclipsează prin atitudine şi management! Nu de puţine ori am putut fi martorii unor lecţii de administraţie arhierească dată de noul venit în sinodul mitropolitan. Şi că să nu ne arătăm doar nişte flecari, vom aminti episodul în caredesignerul personal al Mitropolitului a fost trimis să realizeze aranjamentul floral al catedralei din Rm. Vâlcea cu ocazia hramului. Evident că ochiul critic şi înclinaţia cătrefrumos a Înaltului Varsanufie nu au putut fi înşelate atât de uşor. Nişte plante agatatoarenu pot valora chiar atât cat estimase măicuţa designer. După ce oferta a fost refuzată, cea mai bună varianta rămânea readucerea copacilor exotici. Cert este că încă odată s-a demonstrat că mâna dreapta a Mitropolitului nu este chiar atâta de îndemânatică, chiar dacă a făcut progrese serioase în studiul stintelor. Doamne, ce blestem pe Mitropolia Olteniei, oare nu se putea ceva mai bun la conducerea ei?

Autor: necunoscut

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: