Bazele de date ale CEC BANK nu au fost afectate

Rate this post

baze de date
Ca urmare a informațiilor apărute sâmbătă, 4 iunie 2016, în mass media, cu privire la un hacker israelian care ar fi reușit să pătrundă în sistemul informatic al CEC Bank, obținand informații secrete despre conturi, DIICOT face următoarele precizări:
1. Bazele de date cu clienți si financiare ale CEC BANK nu au fost afectate si cu atât mai puțin compromise prin activitatea infracționala a persoanelor, care, de altfel, fuseseră trimise in judecată prin rechizitoriul din data de 3 iulie 2015. La momentul respectiv, in urma unei știri prezentate in aceiași termeni, pentru a evita emoțiile ce puteau fi create in rândul clienților CEC BANK ca urmare a prezentării eronate a modului de săvârșire a infracțiunii, DIICOT comunicase in ce a constat activitatea infracționala si măsurile legale luate pentru tragerea la răspundere penală a inculpaților. http://www.diicot.ro/index.php/arhiva/1517-comunicat-de-presa-03-07-2015
2. La data de 09.05.2016 inculpatii au fost condamnati,in prima instanta,la pedepse de 11ani inchisoare cu executare,9 ani inchisoare cu executare si respectiv 1an si 3 luni inchisoare cu suspendare.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: