Bijuteriile sunt un motiv de bucurie pentru orice femeie

Rate this post


Ce sa intampla de femeile iubesc atat de mult bijuteriile? Exista o multime de motive si fiecare dintre noi are motivele lui. De exemplu, pentru unele, bucuria de a primi cadou o pereche de cercei cu pietre semipretioase este imensa, mai ales daca vine din partea unei persoane dragi si speciale. Acestia reprezinta un simbol al relatiei dintre cei doi, iar de fiecare data cand va purta acea pereche de cercei isi va aminti de persoana respectiva.

Apoi, mai sunt cele dintre noi care prefera bijuteriile vintage sau cele care sunt mostenite din generatie in generatie. Aceste bijuterii sunt mai mult decat o mostenire, sunt o parte semnificativa din viata si istoria acelei familii. Stiind ca bunica sau mama  au purtat bijuteria respectiva ii va da o semnificatie profunda si va crea o legatura spirituala intre acestea.

Femeile care sunt mai credincioase aleg sa poarte la gat un lantisor cu cruciulita, deoarece acestea reflecta convingerie lor. De obicei, acest gen de bijuterii sunt purtate zi de zi.

Pentru fashioniste, exista o altfel de explicatie pentru iubirea lor fata de cercei, coliere si inele. Acestea poarta doar bijuterii la moda si nu le ofera nicio semnificatie personala. Ele se bucura de aspectul pe care o bijuterie il ofera si modul in care iti completeaza tinuta. Exista atat de multe magazine care iti ofera atata diversitate incat nu ai cum sa nu fii la moda, iti ofera ocazia sa porti ceva diferit tot timpul. De obicei, acestea nu sunt atat de scumpe, deoarece tot timpul pe piata apare ceva nou, ceva cu care sa iti accesorizezi tinutele. De asemenea, de multe ori nu sunt confectionate din materiale scumpe.

Cele dintre noi care isi doresc o bijuterie mai speciala, mai diferita de ceea ce vedem zi de zi,  opteaza pentru bijuteriile etnice. Simbolistica lor si faptul ca sunt lucrate manual le trasforma in bijuterii originale, care nu se demodeaza niciodata. Acestea rezista capriciilor modei, si cu o astfel de bijuterie orice femeie va reusi sa iasa mereu in evidenta.

In timp ce unele bijuterii sunt purtate pentru ca au fost un cadou de la o persoana speciala altele sunt purtate pentru ca sunt alegeri ce tin de tendinte. Oricum le-ai purta, bijuteriile fac orice femeie sa straluceasca, indiferent ca vorbim despre o pereche de cercei cu pietre semipretioase, sau un lantisor simplu. Femeile care iubesc sa poarte bijuterii vor gasi in ele un aliat de nadejde in fiecare zi. Le vor face sa fie mai increzatoare si mai frumoase de fiecare data.

 

error: Content is protected !!
%d