Binomo, Olymp Trade și Binatex păreri și o descriere generală a companiilor

Rate this post

Opțiunile binare au devenit în ultimul timp un subiect de discuție foarte popular, mai ales în rândul tinerilor. Simpla idee de a face bani frumoși fără prea multe eforturi pare să fie idealul tuturor. Cu toate acestea, aceeași tineri își pun diverse întrebări precum „Chiar se pot face bani cu opțiuni binare?” sau „Cum funcționează aceste opțiuni binare?”.

Astăzi vom încerca să răspundem la aceste întrebări și vom începe prin a prezenta trei dintre cele mai cunoscute platforme de tranzacționare cu opțiuni binare: Binomo, Olymp Trade și Binatex păreri. Deci, ce oferă mai exact aceste platforme și cum putem să le folosim în beneficiul nostru?

Binatex păreri și informații generale

Platforma Binatex păreri s-a lansat în anul 2015, iar de atunci popularitatea companiei este în continuă creștere. Specialiștii din spatele platformei și-au propus să simplifice și mai mult modul de lucru cu opțiuni binare și toate acestea într-un cadru prietenos și foarte ușor de folosit.

Așadar, platforma este, în primul rând, disponibilă în 22 de limbi, printre care și româna, iar sistemul de asistență clienți este disponibil non-stop prin chat, e-mail sau telefon. Pe de altă parte, platforma Binatex păreri pune la dispoziție aproximativ 50 de active, inclusiv perechi valutare, acțiuni, produse, monede virtuale și altele. Înainte de a începe tranzacționarea efectivă cu opțiuni binare, viitorul trader este încurajat să deschidă un cont demonstrativ în care va primi o sumă de bani virtuali (1000 dolari) pe care îi poate folosi pentru a se familiariza cu sistemul. Deschiderea acestui cont este complet gratuită.

Binatex păreri cu privire la facilitățile contului real

După perioada de testare a platformei, traderul își poate deschide un cont cu bani reali. Deschiderea contului nu implică costuri sau taxe. Este complet gratuit. Suma minimă pe care traderul o poate depune în cont este fie 10 dolari, fie 10 euro, iar toate tranzacțiile se vor desfășura tot în aceste două monede. Operațiunile de tranzacționare încep de la 1 dolar, iar banii câștigați sunt depozitați într-un portofel electronic la care traderul are acces în permanență.

Pentru a retrage banii din portofelul electronic, traderul trebuie să completeze o cerere de retragere, iar intervalul de timp pentru prelucrarea cererii este de maxim 3 zile.

Perioadele de expirare a unei tranzacții pe platforma Binatex păreri variază de la 60 de secunde, cinci minute, 15 minute, 30 de minute, o oră, 4 ore sau 24 de ore.

Tot în cadrul contului real, traderul are accesul la un instrument foarte folositor: calculatorul de venituri. Calculatorul de venituri face estimări cu privire la posibilele obiecte pe care un trader le poate achiziționa într-un anumit număr de zile, tranzacționând un număr definit de ore și investind o anumită sumă de bani. Există foarte multe Binatex păreri pozitive din partea utilizatorilor platformei cu privire la acuratețea estimărilor pe care acest calculator le oferă.

Binatex păreri cu privire la beneficiile utilizării platformei

Platforma Binatex pune la dispoziția traderilor înregistrați acces permanent la materiale video, strategii de tranzacționare și informații grafice care să îi ajute să se dezvolte cât mai mult și să devină traderi de succes. Cu alte cuvinte, brokerul investește activ în dezvoltarea persoanelor care îi aleg serviciile. Mai mult decât atât, pentru a tranzacționa cu opțiuni binare pe platformă, traderul nu are nevoie de cunoștințe anterioare, ci doar de multă voință de a învăța și de a se perfecționa în domeniu.

Nu este de mirare faptul că până în prezent, Binatex păreri a strâns peste 2,91 milioane de vizitatori unici doar în luna decembrie 2017, iar aceste cifre sunt în continuă creștere. Mai mult decât atât, brokerul a câștigat 6 premii internaționale pentru: ușurința traderului de a tranzacționa, platforma prietenoasă și sistemul de asistență clienți profesionist.

Olymp Trade păreri și informații generale

Compania Olymp Trade și-a început activitatea în septembrie 2014. Momentan, brokerul nu are emisă o licență, dar traderii se pot încredere în seriozitatea acestei platforme din multitudinea de Olymp Trade păreri pozitive împărtășite de traderii care deja au folosit platforma.

Olymp Trade păreri cu privire la caracteristicile tranzacționării pe platformă

O particularitate a acestui broker de opțiuni binare este acela că oferă un singur tip de opțiuni binare, și anume Call-Put. În ceea ce privește timpul expirării opțiunilor, durata maximă pe care o poate alege un trader este de o oră, iar cea minimă este de un minut. Cu alte cuvinte, brokerul oferă posibilități mai mari de câștig celor care tranzacționează la scară mică.

Suma minimă pe care o poți depune în cont este și de această dată de 10 dolari, iar investițiile încep de la 1 dolar. Mai mult decât atât, Olymp Trade oferă un bonus pentru depunerile în cont de minim 30 dolari, și anume 10%. Cu cât suma depusă este mai mare, cu atât bonusul este mai mare. În cont se pot depune inclusiv Bitcoins.

Olymp Trade păreri cu privire la tipurile de active de bază oferite

Acest broker oferă în comparație cu Binatex păreri destul de puține active de bază, și anume 10 tipuri. Activele disponibile sunt valute, precum euro, dolari și ruble. Pe lângă acestea, există și active de bunuri, precum petrol, aur și argint. Mai mult decât atât, brokerul oferă și activul Aleatoriu. Acest activ își schimbă prețul în mod impredictibil și poate fi tranzacționat inclusiv în weekenduri. Acest tip de activ este foarte popular în rândul traderilor începători.

Un avantaj important pe care compania îl pune la dispoziție traderilor este acela că nu percepe taxe sau comisioane la retragerea banilor câștigați, iar termenul maxim de procesare pentru retragerea fondurilor din cont este de o zi. Mai mult decât atât, platforma pune la dispoziție mai multe modalități prin care clienții își pot retrage banii din cont.

Înainte de înregistrarea pe platformă cu un cont real, brokerul oferă posibilitatea traderilor începători să își deschidă un cont demonstrativ cu bani virtuali unde pot testa platforma și modul de lucru. Acest cont nu implică costuri ascunse și este foarte ușor de folosit.

Binomo păreri și informații generale

Binomo se află de mai mulți ani în topul celor mai de încredere brokeri de opțiuni binare. Toate acestea se întâmplă deoarece acesta le oferă clienților săi oportunități nelimitate pentru dezvoltare. Printre beneficiile pe care le oferă compania clienților săi amintim oportunitatea de a utiliza un software modern, oferirea unor metode testate pentru ca traderii să își poată atinge obiectivele, crearea de produse și instrumente noi pentru vânzări, o platformă prietenoasă și ușor de folosit, precum și oferirea de condiții avantajoase pentru o cooperare reciprocă de tranzacționare.

Binomo păreri despre cum funcționează sistemul

Un aspect încurajator pentru mulți începători pe piața de acțiuni este acela că nu este necesar în capital inițial. Traderii trebuie să aibă doar 10 dolari. Aceasta fiind practic depozitul minim al brokerului. Spre deosebire de Binatex păreri, la Binomo nu există posibilitatea testării modului de tranzacționare pe un cont demonstrativ. Cu toate acestea, orice trader începător are posibilitatea de a evalua riscurile și de a prezice cursul unei tranzacții. Pentru a face acest test, traderul poate paria 1 dolar, iar venitul potențial este de 94%, mult mai mare decât ceea ce oferă alte companii de brokeraj.

Binomo păreri despre inovațiile sistemului

Compania depune eforturi constante pentru a obține o creștere dinamică, integrând noi facilități clienților care utilizează platforma. Printre aceste inovații amintim: posibilitatea traderilor de a se dezvolta într-un centru profesionist, alături de traderi foarte calificați în domeniu precum și posibilitatea de retragere a banilor din cont foarte rapid și în orice moment.

Pentru instruirea traderului începător sunt puse la dispoziție lecții video realizate de specialiști de top în domeniul opțiunilor, seminarii web, manuale care acoperă toate aspectele operării pe piața acțiunilor precum și o bază de date cu termeni și concepte necesare în tranzacționări.

Binomo păreri despre condițiile cooperării

Compania oferă un set foarte atractiv de termeni de cooperare. Așadar, un trader poate încheia un contract folosind doar 1 dolar. Depozitul minim este de 10 dolari. Traderul are posibilitatea de a folosi valute diferite pentru a-și crește posibilitățile de câștig. Probabilitățile de câștig ale traderului sunt în proporție de 70% doar în baza semnalelor contului precum și o asigurare de 100% pentru primele cinci contracte.

Compania compensează cu până la 30% pierderile din contracte, dar această compensare se aplică doar în cazul primelor cinci contracte.

Pe lângă toate acestea traderii mai beneficiază de o altă serie de caracteristici precum: afișarea licitațiilor sub forma unor grafice, extinderea perioade de expirare de până la 1 an, tranzacționarea folosind mai multe ferestre simultan, un mecanism de rambursare a banilor dacă traderul lucrează cu proiecte problematice. Mai mult decât atât, traderul are posibilitatea de a alege cele mai profitabile contracte din 140 de oferte. Toate aceste facilități sunt perfecționate în permanență, iar potrivit contractului, plățile ating 87%. Datorită acestor condiții, brokerul Binomo este unul dintre cei mai populari în lumea afacerilor cu opțiuni binare.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: