Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
„Bucurie cu o jucărie” – Jurnalul24

„Bucurie cu o jucărie”

Rate this post


În pragul sărbătorilor de iarnă, jandarmii olteni au oferit daruri copiilor care provin din familii fără posibilități materiale.
La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt s-a desfășurat timp de două săptămâni campania „Bucurie cu o jucărie”, care a avut ca obiectiv donarea de jucării copiilor nevoiași. Impresionați de această inițiativă, jandarmii au adus și alimente, hăinuțe și rechizite pentru fetițe și băieți cu vârste cuprinse între 3 luni – 10 ani.
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Olt, dincolo de misiunile zilnice pe care le execută pentru siguranţa şi în folosul cetăţeanului, prin modul activ în care se implică în viaţa de zi cu zi a comunităţii, continuă tradiţia ca în preajma sărbătorilor să aducă un strop de bucurie în sufletul copiilor care fac parte din familii cu venituri modeste.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!