Bulgaria rămâne şi anul acesta o destinație de top pentru turişti romani

Rate this post

Bulgaria rămâne și în acest an, împreună cu Turcia destinația preferată pentru români spune, Daniela Dumitrika, director de marketing la o agenție de turism din România citată de publicaţia bulgarăvesti.bg.
Bulgaria Sunny

Un pachet cu trei nopți în Bulgaria începe de la prețul de 82 de euro de persoană într-un hotel de patru stele cu servicii “all inclusive”,se arată într-un comunicat al portalului.

Renumita staţiune din Bulgaria, Sunny Beach este în așteptarea turistilor romani pentru a petrece Paștele şi anul acesta. Vacanţele rezervate preferate de romani sunt între 3 și 6 zile. Mai mult de 6500 de turişti romani vor petrece vacanță de Paști în staţiunile bulgăreşti.

Turişti români în general sunt atrași de prețurile mai mici și servicii mai bune de calitate în comparație cu stațiunile de pe Marea Neagră. Românii care aleg Turcia ca destinaţie de Paște preţurile încep de la € 245 de persoană “all inclusive”, în timp ce în Bulgaria la Nisipurile de Aur de Paști, va plăti 37 € de persoană, pe noapte cu serviciul “la ultra-inclusive” inclus.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: