Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Cadoul ideal pentru aniversarea fetiței tale: petreceri organizate de Little-diva.ro – Jurnalul24

Cadoul ideal pentru aniversarea fetiței tale: petreceri organizate de Little-diva.ro

Rate this post

În fiecare an părinții caută din timp cele mai bune modalități prin care pot să le ofere copilașilor  o surpriză de neuitat cu ocazia zilei de naștere. Atunci când sunteți în pană de idei, nu trebuie să vă îngrijorați! Echipa profesionistă și specializată în organizarea de petreceri pentru fețițe Little-diva.ro vine cu numeroase propuneri atractive în acest sens.

Cine spune că ideea clasică de cadou nu poate fi redefinită? Alături de echipa Little-diva.ro, orice părinte poate să îi ofere micuței sale domnișoare cadoul mai mult decât perfect: o petrecere pentru mici prințese cu ocazia zilei sale aniversare.

Despre ce anume este vorba și cum reușește Little-diva.ro să dea un sens cu totul inovativ unei petreceri de fetițe vă propunem să aflăm în rândurile de mai jos. Cu siguranță dacă le veți parcurge veți ajunge la concluzia că este cea mai inspirată idee pentru a-i face aniversarea domnișoarei dumneavoastră de neuitat.

Spa Party: da, și fetița dumneavoastră, precum și prietenele sale ce sunt invitate la petrecerea aniversară pot să se bucure de un moment de relaxare în care sunt antrenate spre distracție de personalul pregătit al echipei Little-diva.ro. Este vorba despre un univers spa, în care fetițele vor primi halate speciale, li se va face mini-manichiura și mini-pedichiura, precum și mini make-up cu sclipici. Ce să mai spunem de prezentarea de modă pe scena cu covorul roșu în care micuțele se vor etala care mai de care în ținute absolut fabuloase? Ce altă idee de petrecere pentru fetițe poate fi mai distractivă decât atât?

Petrecere cu animatori profesioniști: ce copil nu visează să își întâlnească personajul preferat din desenele animate sau din cărțile cu povești pe care i le citesc părinții? Fie că este vorba despre prințesele Disney sau despre eroii din desenele animate, echipa Little-diva.ro face ca această dorință a micuților dumneavoastră să fie îndeplinită cu succes. Este vorba despre animatorii de petreceri care nu numai că dispun de costume ce redau întocmai personajele preferate ale copiilor, ci și despre acea îndemânare de a-i distra și de a-i implica în numeroase activități interactive.

Pachet de servicii extra: pentru ca o petrecere să fie cu adevărat reușită, Little-diva.ro vă propune o serie de alte elemente ce îi vor trezi încântarea copilașului dumneavoastră. În primul rând petrecerea aniversară pe care o organizați poate să se bucure de prezența unui fotograf profesionist care să capteze fiecare zâmbet al micuței sau micuțului dumneavoastră. Aceste fotografii vor fi printate instant, ceea ce face ca momentele să completeze evenimentul și să se transforme în amintiri prețioase pentru viitor.

De asemenea, vă mai puteți surprinde fetița cu o mini revistă legată de petrecerea sa. Astfel membrii din echipa Little-diva.ro vor crea o mini broșură despre petrecerea anului, cu poze, dar și cu texte bine alese pentru ca fetița dumneavoastră să fie mai mult decât încântată. Nu doar pozele realizate de fotograful Little-diva.ro, ci și această revistă vor aduce zâmbetul pe buzele fetiței dumneavoastră, chiar și atunci când aceasta va crește.

Bineînțeles, echipa Little-diva.ro nu se oprește aici cu surprizele deosebite pentru evenimentul micuței dumnevoastră. Tot în categoria de servicii extra părinții pot opta pentru realizarea unui mini clip cu momentele cheie ale petrecerii fetiței, ce va dăinui peste ani.

Mai puteți opta și pentru:

  • Pinata la petrecere astfel încât copilașii invitați să se poată distra precum în filmele americane
  • Montarea unui candy bar poate fi un element de mare atracție nu doar pentru cei mici, ci și pentru părinții prezenți la petrecere ce se vor delecta cu deserturi care mai de care mai atractive
  • Mașina care scoate fum ce va aduce un plus de magie în cadrul petrecerii
  • Mașina de balonașe care va contribui energic la distracția în toi de la petrecerea aniversară
  • Covoraș din baloane
  • Piscina cu bile pentru invitații de vârste mai mici cărora trebuie să li se asigure distracția pe cinste

De altfel, în calitate de părinți organizatori ai unei petreceri de vis pentru fetița dumneavoastră, nu trebuie să vă faceți griji nici despre ceilalți părinți care își însoțesc copilașii. Echipa Little-diva.ro le va asigura un spațiu separat de cel al copiilor, în care să aibă ocazia să se relaxeze și să socializeze.

Într-adevăr, din câte puteți remarca și dumneavoastră atât din rândurile de mai sus, cât și de pe pagina Little-diva.ro, o astfel de petrecere va întrecere orice așteptări și va fi cadoul ideal pentru micuța dumneavoastră.

error: Content is protected !!