Cadoul Noii Ordini Mondiale pentru omenire: comunism pentru eternitate

Rate this post

Contrar părerii multor persoane, comunismul nu a fost creat pentru a face bine umanității. Această ideologie a luat naștere din pura dorință a câtorva persoane de a controla masele. Este deci o metodă de control și poate aceasta este singura explicație pentru care Oculta mondială o promovează prin agenții săi. Marx, Lenin și Stalin, agenți ai Ocultei mondiale au visat să impună comunismul întregii planete și chiar dacă ei nu mai sunt de mult timp visul unei dictaturi comuniste planetare a rămas și este mai aproape ca niciodată să fie transpus în realitate.

Din păcate pentru ei, Lenin și Stalin au încercat să impună comunismul prin forță realizând însă mai târziu că forța brută este limitată iar comunizarea lumii capitaliste (Occidentul și mai ales SUA) va necesita aplicarea unor metode mult mai subtile. Statele Unite ale Americii, patria libertății și a capitalismului era și este pentru comuniști o nucă tare de spart. Pentru a comuniza America Noua Ordine Mondială și aripa sa comunistă apelează în prezent la tactica recomandată de ideologul comunist Antonio Gramschi. În loc de o abordare frontală (prin forță brută) Gramschi recomanda un proces de schimbare incrementală prin infiltrarea agenților comuniști în structurile ierarhice ale societății influențând comportamentul liderilor bisericilor, ai celor din sistemul educațional și ai celor aparținând birocrației. Gramschi a creat termenul de hegemonie culturală pentru a descrie modul în care o singură clasă socială ajunge să domine societatea din care face parte.Infiltrarea societății prin hegemonie culturală, credea Gramschi, oferea o cale de a submina temeliile societății producând astfel schimbarea mult așteptată de comuniști.

Tactica descrisă de Gramschi este aplicată fără pic de milă de către Oculta mondială asupra cetățenilor americani ce nu bănuiesc nimic. Sistemul educațional american este cel mai bun exemplu. Pe lângă faptul că, calitatea lui este slabă acesta scoate pe bandă rulantă ratați îndoctrinați cu propagandă comunisto-colectivistă. În loc de naționalism-internaționalism (guvern mondial). În loc de proprietate privată-absența acesteia. În loc de stat minimal-stat totalitar. Iar acești jalnici indivizi, produși de fabricile de diplome americane sunt cămășile brune și comisarii comuniști de mâine. Am spus cămășile brune (care au legătură cu naziștii lui Hitler) deoarece între comuniști și naziști nu existau diferențe fundamentale. Obama este un produs al sistemului educațional american. El poate fi considerat cel mai socialist președinte american, măsurile sale netezind și mai mult drumul către comunizarea Americii. Dar acest lucru nu miră pe nimeni, fostul președinte american având printre apropiați un important membru de culoare al Partidului Comunist American (Frank Marshall Davis). Hollywood-ul, preluat de comuniștii chinezi deșertează în capetele spectatorilor americani creduli tone de propagandă ce pun într-o lumină pozitivă Partidul Comunist Chinez.

Bisericile americane dar și Biserica Catolică au ajuns și ele sub controlul comuniștilor Noii Ordini Mondiale. Când Papa Francisc vorbește în favoarea Statului planetar și împotriva individualismului promovând în schimb colectivismul și binele comun ajungem la concluzia că avem în față un comunist. La fel putem spune și despre de-acum răposatul David Rockefeller, adept al socialismului fabian și important arhitect al Noii Ordini Mondiale.

Pe măsură ce ne afundăm în mileniul 3, din ce în ce mai multe persoane se trezesc și realizează grozăvia pe care o presupune Agenda comunistă a Noii Ordini Mondiale. Din nefericire și Oculta mondială accelerează implementarea măsurilor de control asupra locuitorilor planetei. Agenda transumanistă,centralizarea puterii la nivelul întregii planete (din ce în ce mai puțini conduc din ce în ce mai mulți oameni), cenzurarea agresivă a părerilor contrare Noii Ordini Mondiale (operațiunea Fake News sau Russian Propaganda vizează media alternativă ce luptă contra Ocultei mondiale), izgonirea oamenilor de pe pământurile lor și înghesuirea lor în orașe pentru a-i controla mai ușor (Agenda 21/30) și provocarea de crize la nivel planetar (crize care vor necesita soluții deasemenea la nivel planetar, soluții care vor servi Elitelor pentru a sclaviza masele). Lupta dintre Noua Ordine Mondială și cei care o resping este mai dură ca niciodată și pentru a parafraza un renumit dictator putem afirma că Noua Ordine Mondială va fi comunistă sau nu va fi deloc.

Autor Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d