Cadouri altfel sau cum să alegi ceva interesant și neobișnuit

Rate this post

Lumea cadourilor înseamnă să dăruiești și în egală măsură să primești într-un mod elegant o atenție, un obiect ce desigur că are intenția de a fi o amintire a unor momente. Însă departe de stilul clasic și cu care deja ne-am tot obișnuit, cadourile te provoacă la o lecție de creativitate în a descoperi ce se potrivește mai bine unui context și unei persoane.

Lumea modernă se pare că a schimbat radical ce ține de ideile de cadouri. La ora actuală este mai interesant să alegi ceva din sfera de cadouri haioase decât un cadou obișnuit. Oricum îți va garanta că destinatarul va fi mai mult decât surprins, deci misiunea este îndeplinită. Mai mult decât atât, astfel de cadouri îți oferă și opțiuni infinite. Cu alte cuvinte, ai mai multe idei decât ai fi crezut, căci interpretarea despre ce înseamnă în fapt cadouri haioase o are fiecare, din perspectiva proprie.

Cum îți permiți să oferi un cadou haios

Desigur că simțul umorului ar fi de preferat să îl aibă fiecare. Doar că se pare că gustăm mai degrabă glumele pe seama altora și nu a propriei persoane. Astfel, riscul în cazul unor persoane este de a interpreta totul ca pe o jignire. Așadar, cadourile haioase sunt cu clasă de risc pentru cei mai sensibili.

Asta nu înseamnă că o astfel de idee trebuie abandonată. Poate avea diverse interpretări și cea mai bună demonstrație în acest sens o realizează magazinul online 3gifts.ro. Iată câteva dintre cele mai haioase cadouri ce pot fi o bună alegere.

Pix seringă gigant

O asociere de idei de acest gen este una mai mult decât surprinzătoare, astfel că un cadou de acest tip va încânta, dar va și surprinde în aceeași măsură. Poate pentru cei care colecționează pixuri spre exemplu, acest tip va fi numai bun de adăugat în colecție. Un pix unic desigur ce ar putea să stârnească hohote de râs și pentru cei care au o frică de seringi, de ce nu.

Din aceeași categorie face parte și pixul ce este și ruj în egală măsură, având o formă inedită, de cornet de înghețată. Poate fi o idee excelentă pentru cele mai pretențioase prezenţe feminine.

Obiecte utile în bucătărie

Destinatarul tău nu trebuie să fie un maestru în ale gătitului, însă astfel de cadouri pot fi utile și în același timp amuzante. Din această serie face parte tigaia ce poate fi utilă la mic dejun, putând prăji orice în formă de inimă. O cană cu indicator de temperatură poate fi de asemenea ceea ce îi ajută pe cei minuțioși să descopere care este timpul potrivit pentru a servi o băutură.

Ce te faci cu cei mai gurmanzi dintre destinatarii tăi? Le oferi un stimul pentru a slăbi, deci un mic dispozitiv în formă de purceluș, ce odată instalat în frigider avertizează sonor. Deci va fi parcă trezit la realitate când își va dori să mănânce – i se va arăta că a depășit limita.

Din aceeași serie se poate număra un șorț cu imprimeu hazliu, protecție pentru masă în formă de disc sau un ceas de perete fie cu tacâmuri ca design, fie cu design de ou sau chiar în formă de telefon retro.

Alte cadouri haioase

Dacă un dozator de săpun lichid în formă de nas nu este ceea ce cauți, atunci poate că o rolă de hârtie igienică cu un imprimeu se dovedește a fi o idee mai bună. Alege o paletă pentru insecte în formă de papuc sau un joc de băut de tip ruletă. Idei sunt numeroase și din fericire, 3gifts.ro le găzduiește pe toate.

Merită astfel de cadouri? Preferințele în materie de cadouri se împart în două mari categorii, cei care au așteptări mari și preferă un lucru de mult timp dorit și cei care pur și simplu se bucură de orice. Așadar, în mod evident, înainte de alege un cadou trebuie să depistezi ce tipar are destinatarul tău. Abia apoi poți lua și decizia corectă. În orice caz, cu un cadou haios nu ai ce să pierzi, ci doar să își câştigi statutul de om cu un dezvoltat simţ al umorului.

Ți-a stârnit interes? Descoperă în cadrul paginii 3gifts.ro o sumedenie de alte idei.

error: Content is protected !!
%d