Canabis descoperit cu câinii antidrog, la Sfântu Gheorghe

Rate this post

În ziua de 19 septembrie 2017, procurorii DIICOT –Tgârgu Mureş împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO au efectuat 13 percheziţii domiciliare pe teritoriul judeţului Mureş, în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cursul anului 2017, suspecţii ar fi achiziţionat seminţe de canabis pe care le-au cultivat pe raza localităţii Sf. Gheorghe, din care au rezultat 80 de plante aflate în diferite stadii de dezvoltare.

La percheziţiile derulate a fost găsită o cultură outdoor constituită din 80 de plante de canabis, cu dimensiuni cuprinse între 50 şi 200 de cm, o cultură indoor, constituită din 11 plante, cu instalaţie specifică de creştere, precum şi 540 de grame de muguri de canabis uscaţi.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Tg. Mureş vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 9 persoane.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Brigăzii Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Tg. Mureş și câini specializaţi antidrog de la Centrul Chinologic Sibiu.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: