Cancerul islamului radical lovește din nou în Spania

Rate this post

Este foarte clar pentru toți că ne aflăm în plin proces de ciocnire a civilizațiilor iar atentate precum cel din Spania sunt doar una din manifestările acestui proces, mai putem adăuga și valurile de invadatori ce pozează în refugiați ce nu doresc să fie asimilați, dar și cartierele interzise populate de musulmani din multe orașe europene unde frica de a pătrunde este mai puternică decât curiozitatea. Zonele Sharia și violarea femeilor sfârșesc prin a completa această imagine înfricoșătoare.

Efectul este și mai distrugător dacă ținem cont de diferențele evidente dintre europeni și orientali. Europeanul tipic, așa zis “civilizat”, cu un instinct de conservare puternic dezvoltat, inocent în felul său, crescut cu respect dacă nu chiar cu frică de autorități și de Stat și sfârșind prin a fi efectiv “domesticit ” de acesta din urmă se confruntă astazi cu Nemesisul său născut și crescut în cu totul alte condiții. Musulmanul radicali, a cărui voce se aude din ce în ce mai tare în interiorul comunității sale este exact opusul. Instinctul său de conservare este redus la minim, la fel și respectul său pentru autorități cât și pentru ceilalți oameni. Cunoscând și supunându-se doar cultului violenței (sub orice formă ar fi ea) disprețuiește civilizația occidentală care încearcă să îl “domesticească” chiar dacă totuși trăiește de pe urma ei. Avem din nou recreată la scară mare eterna confruntare dintre inocenții eloi și agresivii murloci și spre rușinea lor occidentalii joacă rolul eloilor.

Va fi stopat cancerul islamului radical. Va fi oprită alimentarea lui cu noi “celule” din rândul migranților al căror număr crește de la zi la zi?
Sfârșitul războiului din Siria ar putea da multor oameni false speranțe. Se vor întoarce migranții înapoi în Siria?

O parte o vor face dar majoritatea vor rămâne pe loc. Pe lângă faptul că din ce în ce mai mulți invadatori nu vin din Siria, o semnificativă parte a lor sunt migranți economici. Este foarte greu de crezut că aceștia vor lăsa ajutoarele sociale consistente, societatea permisivă și femeile frumoase pe care pot să le violeze de câte ori doresc pentru un trai auster într-o țară din lumea a treia. Răspunsul se află doar la autorități. Ele sunt singurele care pot permite accesul invadatorilor pe continentul european. Din nefericire în multe țări acestea au devenit efectiv complicii invadatorilor care sunt folosiți, fără ca ei să știe, pentru a lua drepturile și libertățile europenilor.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d