Candidații care dau examen pentru permisul de conducere se auto-programează la proba de traseu, începând de luni, 16 ianuarie 2017

Rate this post

Prefectul județului Olt aduce la cunoștință că la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt a fost lansată aplicația informatică de auto-programare a candidaților la proba de traseu.

Aplicația, pusă la dispoziția tuturor serviciilor regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din țară, de către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadru Ministerului Afacerilor Interne, este accesibilă candidaților după promovarea examenului de teorie.
Astfel, după promovarea examenului teoretic, sistemul afișează un mesaj prin care cere confirmarea candidatului pentru auto-pogramare la proba de traseu. Candidatul poate confirma sau infirma acțiunea. În cazul în care candidatul a confirmat acțiunea, acesta are la dispoziție 5 minute pentru a efectua auto-programarea. Sistemul în afișează candidatului un sumar care conține: data examinării, locația și categoria la care s-a auto-programat.
Candidatul salvează programarea, sau poate relua operațiunea de programare.
Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: