Horoscop zodia Capricorn,  2014

 

GENERAL

Anul 2014 te va ajuta sa vezi viata cu alti ochi si sa iti diversifici prioritatile in viata. Vei avea mai mult timp sa te relaxezi si sa te simti mai tanar decat in anii anterior. Totusi, trebuie sa inveti sa fii tolerant. Se prevede pentru tine o atmosfera mult mai serena anul acesta. Planetele promit multe beneficii materiale anul acesta, asa ca te poti aventura in domenii sociale si de caritate cu usurinta.

horoscop_capricorn

CARIERA

Domeniul profesional va fi foarte eficient anul acesta. Inteligenta, rationamentul si creativitatea te vor duce la un nou nivel in cariera. Relatiile tale cu autoritatile si colegii de munca vor fi prietenoase. Eforturile si munca grea iti vor aduce aprecieri din partea superiorilor la sfarsitul anului. Membrii de echipa pot benefia de ajutorul tau. Nu te lasa purtat de orice fel de tentatii in ceea ce priveste castigurile financiare si statutul la locul de munca.

DRAGOSTE

Usile catre iubire iti vor fi larg deschide anul acesta. In acest sens, planetele te ajuta sa gasesti stabilitate in viata ta. Relatia ta de iubire va fi tranformata total. Vei gasi noi modalitati de a te exprima. Este un moment prielnic sa-ti exprimi sentimentele si dorintele interioare partenerului tau. Viata ta profesionala se va interpune intre tine si partenerul tau. Ai grija sa mentii o linie de demarcatie intre cele doua. Nu ascunde nimic fata de partenerul tau.

BANI

In 2014 vei avea mari realizari in domeniul financiar. Anul acestea te vei gasi in situatia de a putea economisi mai mult. Vei avea mai multa libertate in lumea materiala din jurul tau. Vei putea obtine satisfactii prin actiuni de caritate, acum ca iti poti permiti mai multe. Pastreaza bani si pentru zile negre si stabilizeaza-ti viitorul financiar. Ar fi bine sa tii o evidenta a cheltuielilor si a castigurilor.

SANATATE

Anul acesta te va gasi intr-o stare mentala si fizica optima. Vei iradia energie pozitiva in jurul tau si vei fi activ pe toate planurile. Fii temperat in ceea ce priveste schimbarile in dieta, somn si activitate fizica. Cand vine vorba de sanatate, rabdarea este cheia. Nu face exces de mancare si redu consumul de carbohidrati si grasimi. Nu uita sa te relaxezi, sa meditezi si sa te bucuri de cateva zile libere.

Comentari

comentari