Care este vârsta când oamenii își întâlnesc dragoste vieții

Rate this post

Bărbatul și femeia sunt cei doi poli ai iubirii, ce se atrag irezistibil, însă de multe ori ajung să se despartă datorită nepotrivirii de caracter, nepotrivirii sexuale, lipsa pasiunii, etc.
dragoste

Un studiu desfăşurat de cel mai mare site de matrimoniale din lume Match.com a scos la iveală care este vârsta cheie în care oamenii își întâlnesc dragostea vieții lor. Astfel, oamenii își găsesc iubirea vieții lor, în medie, la 27 de ani.

Potrivit unei analize realizate de Heart pe 2000 de bărbați și femei îndrăgostiți și nu foarte îndrăgostiți, a reieșit că bărbații își întâlnesc iubirea vieții lor la vârsta de 28 de ani, în timp ce femeile o fac la vârsta de 25 de ani.

Site-ul Cultura Colectivă a arătat ca oamenii își declară dragostea pentru “persoana ideală”, după cinci luni după ce s-au cunoscut sau o părăsesc, și la aproximativ o lună după prima lor confruntare. Dacă reușesc să treacă peste aceste momente, cuplurile sunt fericite și se căsătoresc după doi ani. După patru ani, încep să își extindă familia.

Primul act sexual

Un sfert dintre persoanele intervievate de site-ul de matrimoniale au precizat că au avut primul sărut chiar la prima întâlniri, iar un sfert dintre cupluri au așteptat două până la trei săptămâni pentru a face sex.

Un alt studiu pe 2000 de persoane reiese că o femeie va săruta pe tot parcursul vieții sale, în medie 15 bărbați, va avea doar două relații serioase și “va avea inima frântă” de două ori, înainte de a întâlni “jumătatea vieții sale”.

Bărbații au șase relații ocazionale înainte de a întâlni femeia potrivită și vor fi înșelați o dată înainte de a ajunge la femeia vieții lor.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: