Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Care este vârsta la care tinerii devin independenți în România și în alte țări? – Jurnalul24

Care este vârsta la care tinerii devin independenți în România și în alte țări?

Rate this post

copil langa tata
Anumiți tineri locuiesc cu părinții până la vârsta de 20 de ani, în timp ce alții până la vârsta de 30 de ani!

Conform datelor colectate în urma unor studii disponibile pe EUROSTAT, a reieșit vârsta medie la care tinerii din întreaga lume devin independenți de familie. Vârsta medie pe țări este următoarea:

Suedia: 20 de ani

Franța: 23 ani

Regatul Unit al Marii Britanii: 24 ani

Brazilia: 25 ani

Columbia și Chile: 27 ani

Argentina și Mexic: 28 ani

Peru: 29 ani

România: 30 de ani

După cum arată studiul, romani locuiesc cu părinții și până la 34 de ani. Principalul impediment pentru tineri de aleg să nu locuiască singuri este situația economică. Salariile absolvenților din regiune nu acoperă toate cheltuielile de chirie, hrană, transport, etc., și nu există politici publice care să încurajeze independența și să sprijine economic acești tinerii, la fel ca în alte țări dezvoltate din Europa.

error: Content is protected !!