Care mai căutate cuvinte pe Google în Siria: Cum putem trata arsurile, unde este cel mai apropiat spital?

Rate this post

Căutările care le fac zilnic sirieni în Google sunt șocante, războiul civil din țara lor durează de mai mult de patru ani.

cautari in siria

Întrebări frecvente, precum "Cum se tratează arsurile?, Unde este cel mai apropiat spital?, Cum se poate părăsi țara pentru a aunge în Europa?" sunt tipice situației din Siria.

Rețeaua de televiziune prin satelit Al-Jazeera a întrebat Google care sunt cele mai căutate cuvinte pe internet ale sirienilor, iar revista germană Stern, le-a prezentat într-un articol.

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, sirienii au folosit de foarte multe ori în căutările de pe internet "Spital Crucea Roșie", "Crucea Roșie", "Spitalul Crucea Roșie din Damasc", "tratare arsuri", "prim ajutor" și "respirație artificială".

Foarte frecvente sunt căutarea modurilor de a părăsi țara, împreună cu cele mai comune fraze utilizate pentru "Migrația în Germania" și "Azil în Germania."

Desigur sirienii au căutat, de asemenea informații cu privire la modul de a călători în Germania, atât de des au căutat hărțile Greciei, despre traseul din Turcia până în Grecia, hărțile Europei în limba arabă, precum și hărțile  Germaniei.

Cele mai preferate trasee din căutările lor, par a fi rutele; de la Izmir la Entirne, de la Izmir la Istanbul și Izmir pe mare până la Atena, în timp ce au fost interesați de distanța dintre Skopje și Serbia.

În cele din urmă, atitudinea Ungariei față de refugiați par a fi o preocupare deosebită a sirienilor. "Știri din Ungaria" și "în Ungaria, Siria, refugiații" sunt cele mai frecvente cuvinte din căutări.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: