Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Casapii pădurilor n-au frică de lege – Jurnalul24

Casapii pădurilor n-au frică de lege

Rate this post

În noaptea de 30.09./01.10.2015, ofiţeri din cadrul Serviciului Ordine Publică împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Pleşoiu, judeţul Olt, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii transportului ilegal de material lemnos.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat, în trafic, un tânăr, de 24 ani, din judeţul Sibiu, care conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-o autospecială şi o remorcă, în care se aflau 34,923 m.c. de material lemnos, din speciile: gorun, carpen, fag, frasin şi jugastru. Din verificări, s-a stabilit că materialul lemnos nu corespunde, din punct de vedere cantitativ şi al speciei, cu datele înscrise în avizul de însoţire primar, în care era înscrisă o cantitate mai mică.
La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi din cadrul Ocolului Silvic Slatina, care au identificat speciile şi au cubat materialul lemnos.
Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, cu 2000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 7000 lei, a fost ridicat, în vederea confiscării, şi lăsat în custodie Ocolului Silvic Slatina.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!