Căsătoria cu un bărbat cu vârstă mai mare sau mai mică?

Rate this post

diferente casatorie
Deși poate părea ciudat, căsătoria cu un bărbat mai tânăr “fură” din ani unei femei, iar căsătoria cu o femeie mai tânără “adaugă” ani de viață bărbatului!

După cum reiese din noul studiu german, femeile care sunt între șapte și nouă ani mai mare decât soțul lor, au o rata de mortalitate cu 20% mai mare. În schimb, în ​​cazul în care femeia este mai mică în cuplu, ani de viață a omului crește în mod semnificativ.

Mai exact, dacă un bărbat este are cu puțin peste șapte până la nouă ani față de soția, are o speranță de viață cu 11% mai mult decât cineva care are aceeași vârstă ca soția sa.

Potrivit Sven Drefalhl, liderul studiului, rămâne neclar de ce există o astfel de discrepanţă în impactul diferit pe care îl are asupra sa diferența de vârstă dintre soți.

Oamenii de știință speculează ca diferitele prietenii care le dezvoltă bărbați și femeile de-a lungul vieții lor, se spune ca au beneficii psihologice. Altă interpretare ar fi că, cuplurile în care bărbatul este mult mai tânăr încalcă moravurile sociale și prin urmare există “sancțiuni” sociale în subconștient luate în considerare ca o formă de stres crescută în viața, care afectează în principal femeile și reduce speranța de viață a lor.

error: Content is protected !!
%d