Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Cat costa un sistem de supraveghere pentru acasa – Jurnalul24

Cat costa un sistem de supraveghere pentru acasa

Rate this post

Siguranta casei dvs si a familiei nu ar trebui sa aiba un pret. Toti ne dorim sa ne stim in siguranta atunci cand ajungem acasa, dar mai ales cand plecam si ne lasam bunurile personale si toata viata noastra sub protectia unui zavor.  Nu este suficient si hotii oricand ne pot sparge locuinta.

O solutie pentru protejarea locuintei este sistemul de supraveghere. Acest sistem ofera protectie non-stop, insa nu trebuie comparat nici macar o secunda cu sistemul de alarma. Cele doua pot functiona simultan, insa fiecare au un rol diferit in protejarea locuintei.

Sistemul de supraveghere este format din mai multe elemente si poate deveni foarte complex in functie de necesitatile tale. De la o camera de supraveghere (vezi modele aici: http://www.skut.ro/camere-supraveghere), DVR si un mediu de stocare se poatea ajunge la un ansamblu de zeci de camere, senzori, module si alte echipamente foarte scumpe.

Pentru utilizarea intr-un mediu restrans cum ar fi locuinta ta, sistemul de supraveghere nu trebuie sa fie foarte complex. Producatorii de camere de supraveghere si de echipamente CCTV s-au gandit foarte bine la clientii lor.

Cei mai mari producatori ofera camere accesibile si statii de conectare la preturi foarte avantajoase pentru oamenii care doresc sa-si monteze acasa un sistem de supraveghere.

Marea majoritate a romanilor nu investesc intr-un sistem de supraveghere video deoarece se gandesc ca acesta ar fi prea scump. De obicei este chiar foarte ieftin si usor de instalat.

Din pacate multi prefera sa aleaga un sistem abia dupa ce au fost victime, adica prea tarziu. Rolul sistemului de supraveghere este destul de clar: previne pericolele, iar in cazul in care s-a intamplat sa patesti ceva, dovezile sunt mereu inregistrare.

La SKUT.ro, magazin specializat in comercializarea sistemelor de supraveghere, alarma, incendiu, auto si accesorii, vei gasi intotdeauna cele mai mici preturi la echipamentele mentionate. Echipa va ofera asistenta inainte de a achizitiona produsele pentru a fi siguri ca sunt ceea ce aveti nevoie. De asemenea, montajul echipamentelor poate fi asigurat de o echipa profesionista de instalare.

Dovezile video pe care le stocati pe HDD-ul sistemului de supraveghere pot fi folosite drept probe la politie daca doriti sa faceti o plangere. Trebuie sa tineti cont de data si ora afisate pentru a putea fi luate in serios.

Pentru a va putea face o idee despre costurile unui sistem de supraveghere video, HIKVISION, cel mai mare producator de camere de supravegere si echipamente CCTV, are in prezent camere ce pot pleca de la aproximativ 60 de lei, dar pot ajunge pana la sume foarte mari de ordinul miilor de lei. Stiind de faptul ca un simplu om nu isi doreste un echipament foarte scump, compania a venit pe piata cu produse ce ofera un echilibru bun intre pret si performanta.

Un lucru pe care toti il invatam uneori in viata, mai devreme sau mai tarziu, este ca siguranta noastra, a familiei, a copiilor, a locuintei, nu ar trebui sa aiba un pret niciodata. Siguranta trebuie sa fie pe primul loc si oricat de scump ar fi un sistem de protectie, nu ar trebui niciodata sa il neglijati. De el ar putea depinde viatra voastra.

error: Content is protected !!