Ce condiții trebuie să îndeplinească un studio de videochat? Răspunsuri de la reprezentanții NightProwl Studio

Rate this post

Domeniul videochatului este considerat încă de mulți tabu, principala cauză fiind lipsa de informare. Nu e de mirare că se nasc atât de multe controverse în legătură cu subiectul, însă care este adevărul? Pentru câteva lămuriri am apelat la reprezentanții NightProwl, un studio de videochat din Galați care a dat dovadă întotdeauna de transparență.

Următoarea serie de întrebări și răspunsuri va aduce puțină lumină în lumea aparent obscură a videochatului.

Ce caracteristică este cea mai importantă pentru un studio de videochat de succes?

„În principiu, este vorba de respectarea promisiunilor. Există foarte multe studiouri de videochat care promit bonusuri de angajare uriașe, comisioane ce par incredibile și câștiguri care din nefericire nu sunt reale. La NightProwl nu facem promisiuni pe care nu le putem respecta. Am fost și suntem serioși și profesioniști, ne-am susținut tot timpul modelele și ne-am respectat de fiecare dată promisiunile.”

Circulă zvonuri că videochatul ar fi ilegal, că e o formă de prostituție online. Sunt adevărate?

„În ceea ce privește partea cu prostituția, nimic mai departe de adevăr. Au fost realizate chiar și documentare care demonstrează acest lucru, însă mentalitățile sunt destul de greu de schimbat. A face videochat nu implică în primul rând contact fizic, iar nuditatea nu este nicicum ceva obligatoriu. Modelele sunt moderatoarele discuțiilor și nu sunt obligate să facă nimic, nu li se impune nimic. In plus, există profile non-adult, glamour sau flirt, care nu implică deloc nuditate.

Pentru cei care nu știu, există un cadru legal care reglementează activitatea de videochat. În ilegalitate se află doar asa-zisele „studiouri” care nu își declară veniturile, care nu achită taxele și contribuțiile către stat și care nu fac altceva decât să umbrească imaginea întregului domeniu de activitate.”

Câștigurile sau angajatele? Care sunt mai importante?

„E foarte simplu. Un studio de videochat care se respectă trebuie să își prețuiască tot timpul angajatele. În cele din urmă, ele aduc câștigurile, prin munca pe care o depun. Dacă nu se investește în modele, în imaginea lor, în bunăstarea lor, nu vor exista niciodată nici câștiguri atât de mari.

La NightProwl ne mândrim cu o echipă de modele care pot să confirme atenția ce le este acordată la studio. Cele care caută să se angajeze la un studio videochat Galati știu foarte bine că alegând NightProwl iau cea mai bună decizie. Investim constant în training, căutăm să ne ajutăm angajatele să câștige cât mai mult, pentru că acestea sunt cele mai importante în cadrul unui studio de videochat.”

Cât poate câștiga un model de videochat?

„Răspunsul e: oricât își dorește! O limită de câștig nu există, ci există doar limitările pe care un model și le impune singur. La nivel începător, în majoritatea cazurilor modelele ajung să obțină sume de peste 1000 dolari în prima lună. Dacă vorbim însă de un model cu experiență, care știe cum să atragă un număr mare de admiratori online, sumele ajung chiar la 20.000 sau 30.000 dolari.”

Cerințele pentru a obține un job la acest studio de videochat din Galați nu sunt deosebit de exigente. Tinerele cu un aspect fizic plăcut, care cunosc limba engleză și care au firi sociabile și comunicative pot încerca oricând un job de model în videochat – după cum declară tot reprezentanții NightProwl Studio. Îndeplinind toate calitățile menționate anterior, absolut necesare pentru un studio de videochat care se respectă, NightProwl a devenit alegerea numărul 1 a tinerelor dornice de câștiguri mari.

Odată lămurite, întrebările ce nasc controverse nu mai există. Pentru mai multe informații, doritoarele pot accesa site-ul www.nightprowl.ro.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: