Ce este un dop anal (plug anal)?

Rate this post

dop anal
Dop anal (plug anal) – este o jucărie sexuală în formă de con mic, cu vârf conic, care favorizează penetrarea anală. Baza sa este, în general mai mare pentru o penetrare cât mai ușoară și are rolul de a preveni rămânerea în anus. Acesta măsoară, în general, între 5 și 10 cm în înălțime și este destul de îngust, de 2-4 cm lățime.

Care este rolul plug-ului anal?
Dopul este mai mult un accesoriu de pregătire pentru penetrarea anală și un obiect de plăcere. Odată introdus, mușchii din jurul anusului se relaxează treptat.

Dopul anal este în special folosit pentru stimularea unei zone foarte sensibile din jurul prostatei. În anus, acest dop umple complet regiunea peri-prostatică.

Acesta mai poate fi utilizat ca:

  • Vibrator, atunci când este introdus în anus sau vagin pentru stimulare și excitare;
  • De către o singură persoană care dorește sa experimenteze ceva nou, chiar și în prezența altora, în scopul de a simți plăcere fără ca aceasta să fie vizibilă.

Dopul poate fi folosit pentru anus și pentru vagin, însă dimensiunile sale sunt mai potrivite pentru anus.

Cum se folosește dopul anal?

Înainte de utilizare, anusul trebuie pregătit, se poate începe print-un masaj cu lubrifiant. De asemenea, dopul anal trebuie uns cu lubrifiant, apoi poate fi împins ușor. După câteva secunde, mușchiul se relaxează și se adaptează jucăriei sexuale.

Treptat, presiune musculară va scădea, și poate fi împins un pic mai mult. În timp ce pentru unii, simpla penetrare este suficientă, alții au nevoie de mișcare înainte și înapoi pentru stimularea peretelui anal foarte sensibil.

Care sunt riscurile folosirii dopului anal?

Utilizându-l fără lubrifiant, există riscul ruperii țesutului rectal, pe timpul stimulării anale. Mai mult decât atât, intră în contact direct cu fluidele biologice, cum ar fi sângele sau fecalele, poate cauza o infecție cu transmitere sexuală. Acesta este motivul pentru care trebuie dezinfectat după fiecare utilizare.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: