Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Ce înseamnă Gang Bang și cum participi? – Jurnalul24

Ce înseamnă Gang Bang și cum participi?

5/5 - (1 vote)

grup
Noțiunea de gang bang există de mulți ani, astăzi gang bang-ul a devenit o practică sexuală foarte populară și în ciuda acestui fapt, mulți nu știu ce înseamnă. Tu știi ce este Gang Bang? Cum participi la Gang Bang? Află totul despre această practică sexuală!

Gang bang – este o situație când o persoana are relații sexuale cu parteneri multipli, pe rând sau în același timp. Descrie o activitate în care o persoană întreține relații sexuale, normale, anale, sau orale cu 3 sau mai mulți parteneri. Deci, Gang bang-ul se referă strict la un act sexual al unei singure persoane (masculin sau feminin) cu mai multi parteneri la rând!

Gang Bang prezintă caracteristici similare pentru homosexuali sau bisexuali, și întotdeauna are drept scop ca o singură persoană să satisfacă toate nevoile membrilor grupului, fără să existe vreun contact între membrii grupului.

Gang Bang-ul se organizează de cele mai multe ori după anumite regulile, în funcție de ce preferă femeia implicată în Gang Bang. Unele dintre cele mai populare zone de interes legate de această practică sexuală se numără; sex oral, masturbare, ejaculare facială, sex normal, sex anal, etc. Există nenumărate imagini și filme porno cu Gang Bang, în care o femeie face sex cu sute de bărbați.

Această practică este asociată cu dominația și umilința, căci cel care primește se supune și se umilește pentru a îndeplinii fanteziile sexuale tuturor participanților. În cazul în care v-ați dori sau aveți fantezia de a fi ținta unui Gang Bang, ar fi ideal să încercați.

În cazul în care vreți să participați la un maraton de Gang Bang, trebuie să stabiliți anumite reguli și limite. În principiu, persoana implicată trebuie să aleagă numărul participanților, ce vor practica (sex, doar sex oral, sex anal, facial, etc), și cât de departe pot ajunge.

Ideal ar fi sa alegeți persoane cunoscute și de încredere, astfel, veți avea siguranța că nimeni nu o să depășească limitele impuse.

Mai mult decât atât, în timpul Gang Bang-ului, este indicat ca toți participanții să folosească un prezervativ, este singura metodă care protejează împotriva bolilor cu transmitere sexuală!

error: Content is protected !!