Ce meserii sunt cele mai rele și cele mai bune pentru sănătatea inimii?

Rate this post

Inimile multor oameni sunt în curs de îmbătrânire mai rapidă decât restul părților corpului și asta datorită stilului de viață, obiceiurilor zilnice și profesiei, potrivit unui nou studiu britanic.
sanatate inima
Compania de sănătate la nivel mondial BUPA a publicat concluziile primite de la 8.000 de consumatori care au fost testați și intervievați on-line cu privire la vârsta și sănătatea inimii, calculul a fost realizat pe baza parametrilor precum: colesterolul, stresul, familia și istoria personală și diversele aspecte cu privire la stilul de viață.

Testul a inclus întrebări despre locul de muncă, despre factori care îmbunătățesc starea de sănătate a inimii (dietă și exerciții fizice) și despre factori cunoscuți care afectează în general inima (fumat și stres).

După cum a fost indicat în experiment, diferența medie între vârsta reală a respondenților și vârsta inimii lor, a fost influență în mare măsură de profesie.

Meseriile, care aduc beneficii inimii sunt:
* Ocupațiile din sănătate
* Învățământ
* Alte profesii contabile și financiare
* Lucrul cu calculatoare și servicii informatice
* Ocupațiile din comerț și vânzări

În schimb, cel mai rău pentru sănătatea cardiacă au avut-o:
* Muncitorii
* Lucrătorii din transport
* Muncitorii din construcții
* Angajații organizațiilor caritabile
* Lucrătorii din energie și servicii publice

De departe, cel mai bine cu sănătatea inimii stau lucrătorii medicali, se arată în raport că angajatorii lor dau importanță sănătății (de exemplu, cantina le oferă gustări sănătoase, le organizează seminarii pentru managementul stresului și pentru renunțarea la fumat, le oferă abonamente la săli de sport etc.).
Conform studiului, printr-o alimentația sănătoasă la birou vârsta inimilor respondenților s-a îmbunătățit pe parcursul unui an întreg.

error: Content is protected !!
%d