Ce sandale de damă se poartă în 2017?

Rate this post

Noul sezon pare să fie destul de promiţător în ceea ce priveşte colecţiile de încălţăminte pentru femei. Cel puţin modelele de sandale damă lansate în colecțiile Anna Cori au făcut furori în rândul iubitoarelor de frumos, care ştiu să aprecieze adevărata calitate.

O pereche de încălţăminte de orice tip, atât timp cât reuşeşte să ofere lejeritate şi comoditate când este purtată, poate fi încadrată în rândul produselor de top. Pentru a putea ajunge la un asemenea nivel însă, este esenţial ca în fabricare să fie utilizate materiale de calitate premium. Aceasta este, de altfel, cheia pentru obţinerea acestor efecte.

Noua colecţie de sandale cu care îşi întâmpină Anna Cori clientele se remarcă atât prin modelele inedite, potrivite pentru orice formă de picior, cât şi prin rezistenţa îndelungată de care dau dovadă. Indiferent de tipul siluetei pe care o are o femeie, atât timp cât pantofii aleşi se armonizează cu formele, aceasta are toate şansele de a-şi pune întregul corp într-o lumină avantajoasă.

Un lucru este sigur şi anume acela că o pereche de sandale dama din piele reuşeşte întotdeauna să scoată din anonimat orice ţinută, oricât de simplă şi modestă ar fi aceasta. Toate femeile care doresc să întâmpine corespuzător sezonul cald trebuie să aleagă atent sandalele, indiferent de ocazie. Important este ca respectiva alegere să evidenţieze armonios personalitatea şi feminitatea.

Sandalele cu toc – alegerea optimă pentru femeile cu picioare lungi şi subţiri

Este deosebit de important ca alegerea sandalelor să fie orientată după forma corpului. Spre exemplu, specialiştii Anna Cori recomandă un model din piele naturală cu toc înalt persoanelor care au partea de jos a corpului puţin mai scurtă decât trunchiul, pentru a masca diferenţa. Aceasta este cea mai bună modalitate de a crea impresia de picioare alungite.

Chiar şi femeile care doresc să câştige înălţime pot încerca să creeze imaginea potrivită cu ajutorul unei perechi de sandale cu toc înalt. Brand-ul Anna Cori, prin magazinele din întreaga țară, oferă o diversitate de modele de astfel de încălţăminte, într-o paletă variată de nuanţe. Atât articolele cu vârf ascuţit, cât şi cele cu vârf rotunjit sau decupate reuşesc să întregească cu succes orice ţinută.

Sandalele stiletto – alegerea cea mai potrivită pentru picioare scurte

Persoanele cu picioare mai scurte se pot orienta după sandalele cu toc pentru că acestea creează impresia de picioare lungi. Cu cât modelul ales este mai potrivit din punct de vedere al nuanţei, cu atât acestea cor putea să îşi evidenţieze mai bine ţinuta.

Varianta sandalelor stiletto nu ar trebui exclusă din lista de opțiuni. O atenţie deosebită trebuie acordată modelelor care se închid în jurul gleznei. De preferat ar fi ca acestea să aibă o curelușă cât mai subţire pentru a oferi o feminitate aparte doamnelor şi domnişoarelor care doresc să se remarce prin modul în care arată.

În cazul femeilor care doresc sa diminueze imaginea creată de disproporţia creată între trunchi şi partea inferioară a corpului, sandalele stiletto reprezintă cea mai bună alegere. Perechea de sandale cu tocul potrivit va oferi o imagine naturală şi va subţia silueta celei ce le poartă.

Dacă un lucru este sigur, acela e că atunci când pantofii sunt confecţionaţi din piele, aceştia reuşesc să pună picioarele într-o lumină bună. Oricât s-ar lăuda persoanele care aleg alte tipuri de materiale în materie de sandale, calitatea se sesizează de departe în cazul celor realizate din piele.

Sandalele decupate – potrivite pentru picioarele tonifiate

Ce femeie nu visează să arate deosebit indiferent de ocazie? Cele care au picioare atletice nu trebuie să se îngrijoreze în privinţa pantofilor. Modelele de sandale decupate disponibile la Anna Cori sunt ideale pentru a le oferi un aspect feminin acestora. De preferat ar fi ca alegerea să fie orientată către o pereche de încălţăminte cu toc mai înalt, pentru a evita impresia de masivitate.

Este important ca înainte de achiziţionarea unor sandale damă, fiecare femeie să îşi facă o listă de criterii pe care să le ia în considerare pentru a face cea mai bună alegere. Calitatea, rezistenţa, aspectul estetic şi modelul sunt cele mai importante dintre acestea.

În ceea ce priveşte preţul, acesta este mai puţin relevant. Desigur, pentru o persoană cu un buget restrâns contează şi acest aspect. Cu toate acestea, înainte de toate accentul trebuie să cadă pe calitate, iar pielea este mereu cea mai bună alegere.

Atât timp cât raportul dintre cele două – preţ şi calitate – este unul corect, nu există nici un motiv real pentru a nu achiziţiona perechea favorită de sandale. Aşadar, toate persoanele interesate de o pereche cât mai modernă şi rezistentă de sandale damă sunt aşteptate în cadrul magazinelor Anna Cori din țară, dar și pe site-ul www.annacori.com pentru a descoperi cele mai interesante modele de pantofi, la preţuri mereu corecte.

error: Content is protected !!
%d