Ce stiti despre Mondialul din Rusia?

Rate this post

Cea de-a 21-a editia a Campionatului Mondial de Fotbal va avea loc in Rusia, intre 14 iunie 2018 si 15 iulie 2018. In total vor participa 32 de echipe reprezentantive nationale (inclusiv tara gazda, desigur), iar meciurile se vor desfasurat pe stadioane din 12 orase.

CM Rusia 2018 este primul turneu final care se desfasoara in Europa de Est. Rusia a castigat aceasta sansa de a organiza Campionatul Mondial dupa ce a “concurat” cu Spania – Portugalia, Belgia – Olanda si Anglia (celelalte variante de gazduire).

Dupa cum se stie, prezenta la turneul final se obtine prin calificare, prin adevarate competitii directe, organizate in functie de continente. Exista grupa Europa (de unde vor veni 14 echipe), grupa Asia (5 echipe), grupa America de Sud (5 echipe), grupa Africa (5 echipe) si gupa Concacaf (3 echipe).

Echipele care s-au calificat, alaturi de Rusia, tara gazda

Iata lista completa cu tarile ce vor juca la Campionatul Mondial de Fotbal 2018, din Rusia: Rusia, Germania, Anglia, Belgia, Spania, Polonia, Islanda, Serbia, Franta, Portugalia, Elvetia, Croatia, Suedia, Danemarca, Nigeria, Egipt, Senegal, Maroc, Tunisia, Mexic, Costa Rica, Panama, Brazilia, Uruguay, Argentina, Columbia, Peru, Iran, Japonia, Coreea de Sud, Arabia Saudita, Australia.

Dupa cum se poate observa, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei nu va fi prezenta la acest turneu final, nereusind sa se califice din grupa sa. Totusi, romanii vor fi cu siguranta bine conectati la meciurile din vara si vor plasa probabil zi de zi pariuri in biletul zilei. Deja se pot plasa mize pe evenimentele din Rusia, la mai multe agentii de pariuri sportive prezente in Romania.

Tot mai mult interes se observa pe segmentul de pariuri online, acolo unde exista o multime de alternative licentiate pe plan local (deci unde jocul este 100% legal si sigur). Nu mai putin de 5128 de optiuni de pariere pe Cupa Mondiala 2018 exista publicate deja pe site-ul web al celor de la Unibet, una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din Romania.

Ce echipe au cele mai mari sanse sa castige trofeul CM 2018

Se poate paria pe fiecare meci in parte, dar si pe evolutia echipelor. Conform specialistilor agentiei, Brazilia si Germania sunt favorite la castigarea trofeului, avand fiecare cota 5,75. Urmeaza Franta (cota 6,50), Spania (cota 8,00) si Argentina (cota 10,00). Se poate paria si pe faptul ca o echipe ajunge in top 2 sau in top 8. La trofeul Gheata de Aur, favoriti sunt, in ordine: Messi, Lionel (Argentina), Neymar (Brazilia), Griezmann, A (Franta), Ronaldo, Cristiano (Portugalia), Kane, Harry (Anglia), cu cote generoase, de la 10,00 la 18,00.

O alta agentie preferata de romani, Netbet, isi asteapta de asemenea fanii sa parieze pe Campionatul Mondial de Fotbal din 2018. Cotele difera de la o agentie la alta – nu mult, insa cu siguranta se pot specula anumite avantaje in favoarea pariorilor. Sportingbet, 888sport si Fortuna sunt doar cateva dintre alte agentii de pariuri online peferate de romani, unde Campionatul Mondial de Fotbal 2018 sigur va fi “vedeta” in urmatoarele luni, in biletul zilei.

Romanii adora jocurile online, de la sloturi pana la poker, insa pariurile sportive sunt cele mai populare pe internet. Agentiile ofera bonusuri de bun venit, cote foarte bune, campanii promotionale, continut live si alte facilitati pentru pariori, astfel incat acestia sa se poata simti cat mai bine in acest mediu. Tot mai multi romani pariaza online pe dispozitivele mobile, pe smartphone-uri si tablete. Se poate paria direct in browser (website-urile sunt optimizate pentru diverse formate de ecran) sau prin instalarea de aplicatii, acolo unde sunt disponibile, aplicatii de Android si iOS.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: