Ce trăsături fizice sunt mai atractive pentru femei şi pentru bărbaţi?

Rate this post

trasaturi-atragatoare-femei-si-barbati
Ce calități fizice caută un bărbat la o femeie și invers? Ce întrebare:)) Răspunsul este mult mai complicat decât pare, deoarece frumusețea fizică depinde de gusturile fiecăruia. Cu toate acestea, oameni de
știință și psihologi cu experiență au enumerat care sunt cele mai atractive trăsături fizice pentru femei și pentru bărbaţi!

Ce trăsături fizice ale femeilor îi atrag cel mai mult pe bărbați?

Bărbații sunt foarte atrași de gura, păr, ochi, sâni și de pielea unei femei.

Gura

Puține lucruri sunt mai irezistibile pentru un bărbat decât o gura feminină senzuală, care are buze cărnoase și hidratate. Luminozitatea buzelor este o arma letală de seducție pentru o femeie, care îi atrage precum un magnet pe bărbați. Buzele, însoțite de un zâmbet larg transmit sinceritate.

Păr

Deși, există femei foarte sexy cu păr scurt, bărbații au o slăbiciune pentru o femeie cu păr lung, mătăsos, strălucitor. În ceea ce privește culoarea părului, nu există o preferință anume, însă majoritatea tind sa fie atrași de părul natural sau, cel puțin, de părul vopsit în culori care par cât mai naturale.

Ochi

Ochii mai mari, mai expresivi atrag mai mulți bărbați decât ochii mici. Aceștia prefera ochi căprui sau verzi, pe care îi asociază cu frumusețea clasică europeană.

Bust
Una dintre cele mai atractive părți la femei este bustul. Contrar celor mai populare convingeri, bărbații nu tind să fie atrași de femeile cu sânii excesiv de voluptoși, acestora li se pare mai atrăgători sânii care nu sunt prea mari, și sunt bine proporţionaţi în raport cu fizionomia corpului.

Piele

O piele albă, luminoasă, hidratată și sănătoasă este o trăsătură fizică a femeilor ce îi atrage foarte mult pe bărbați.

Care sunt trăsăturile fizice care atrage orice femei?

În același timp, femeile sunt foarte atrase de simetria feței, maxilar, ochi, înălțime și de spatele unui bărbat.

Simetrie

Un bărbat care are o față simetrică atrage orice femeie. De regulă, ideea de a avea o față simetrică este asociată cu sănătatea și gena de bună calitate.

Maxilar

Un bărbat este considerat mai viril atunci când are un maxilar unghiular și pătrat. Un maxilar bine definit sugerează un caracter puternic, devine aproape ca un magnet pentru femei. Maxilarul însoțit de un zâmbet frumos le transmite femeilor naturalețe și rafinament.

Ochi

Ochii mari și expresivi sunt atrăgători pentru multe femei, dar ceea ce face diferența este aspectul sincer și jucăuș. În ceea ce privește culoarea, bărbații cu ochi deschiși (albastru, gri), le atrag mai mult pe femei decât cei cu ochi închiși.

Înălțime

Bărbații înalți au tendința de a fi considerați mai atrăgători pentru femei. Acest lucru provine din sentimentul primar, în care femeile caută adesea protecție de la un bărbat. Prin urmare, cele mai multe femei cauta un partener care este mai înalt decât ele.

Spate

Un bărbat care are posedă un spate bine conturat, având umerii largi este un semn al masculinității și virilității. Bărbaţii cu un spate definit, în formă de V, le atrag mai mult pe femei, în special atunci când au umeri mai lați decât talia. Din nou, această trăsătură este asociată de către femei cu protecția.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: