Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Ceea ce nu invata la scoala – Jurnalul24

Ceea ce nu invata la scoala

Rate this post

Aveti peste 18 ani și sunteti prezentati ca fiind persoane majore? Atunci ar trebui să puteti răspunde la  zece întrebări de care avem nevoie zi de zi in viata de adulti.

ce nu stim

După implinirea varstei de 18 ani suntem declarati majori, brusc ne confruntam cu întrebări pe care nimeni nu le spune. Ce fel de asigurare am nevoie? Ce impozite o sa platesc? La școală aceste cunoștințe cu care ne confruntam zi de zi nimeni nu se spun. Elevul de liceu Danut din Bucuresti critica sistemul prin urmatoarea declaratie: „Sunt aproape de varsta majoratului și nu am nici o idee despre impozite, chirie sau asigurare. Dar pot scrie analiză literara. În patru limbi. ” 

error: Content is protected !!