Cele cinci tendinte ale modei in 2015

Rate this post

În acest an se scot din dulap diferite articole de îmbrăcăminte declarate indisponibile datorita tendintelor impuse de “look”. Care sunt acestea?

Denim

Materialul poate fi purtat pe post de costum, nu numai la pantaloni. “Aspectul cu denim total” va fi o “necesitate”, așa cum prezice deja bloggerul internațional Leandra Medine.
tendinta moda 2015

Vesta

Aceste articole au avut foarte mare succes dar de ani de zile a fost scos din tendinte, dar acum revine in forță ca un complement ideal pentru “look”, pentru toate anotimpurile și pentru diferite evenimente, așa cum a demonstrat Victoria Beckham și Olivia Palermo.
Victoria Beckham CLASIC

Piele intoarsa

In ultimele prezentari s-a menționat că va fi in trend în următoarele luni tinutele din ani ’70 cu piele intoarsa si piele de căprioară, cu franjuri, va fi prezenta la mai multe articole de îmbrăcăminte.
piele intoarsa

Chimono

Aceaste jachete sau haine sunt piese cu inspirație orientală care preia stilul poncho, nu veti gresi daca iesiti cu ele pe strazi, puteti prelua exemple de la vedete precum Nicole Richie, Kate Moss sau Miroslava Duma.
chimono

Pantaloni evazati

Acum ceva timp puteam spune ca acest stil s-a pierdut definitiv dar după laudele primite de la mari creatori de moda, se pare ca sezonul acesta o sa devina popular, se pare că acum o sa ajunga în sfârșit la prezentarile de moda.
pantaloni evazati

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: