Cele cinci tipuri de fese ale femeilor

Rate this post

tipuri de fund
Doctorul chirurg american plastician specializat în funduri (Dr. Matthew Schulman) a realizat un ghid pentru posteriorul de sex feminin.

Potrivit Dr. Matthew Schulman din New York, fundul fiecărei femei poate fi clasificat în funcție de formă, și la împărțit în următoarele cinci tipuri:

  • Rotund
  • În formă de A
  • Inimă cu susul în jos
  • Pătrat
  • În formă de V

Fiecărui fund i se potrivește un anumit tip de lenjerie, a precizat dr. Schulman, explicând că forma fundului nostru este rezultatul a patru factori: poziția osului pelvian, distribuția grăsimii pe șold, mărimea și forma mușchilor gluteali și modul în care acești mușchi sunt asociați cu osul femurului.

Iată ce propune expertul pentru a alege lenjeria perfectă pentru plajă, fiecărui tip de fund:

1. Fund tip rotund

Femeile cu acest tip de fund au de obicei o greutate mai mare, și este indicat să poarte un costum de baie sau o lenjerie de corp cu suficient material care să acopere fundul în mod adecvat.

2. Fund tip A

Acest tip de spate aparține adesea femeilor cu corp în formă de pară. Lenjeria ideală pentru această categorie este cea de tip slip hipster.

3. Fund tip inimă cu susul în jos

Femeile cu acest tip de posterior sunt norocoase, ele pot purta aproape toate tipurile de lenjerie intimă, cu rezultate de invidiat, conform Dr. Schulman.

4. Fund tip Pătrat

Pentru femeile cu fund oarecum plat, pantalonii scurți, bikinii, tanga, sunt cei mai potriviți, deoarece oferă fundului mai mult volum.

5. Fund tip V

Femeile cu șolduri înguste și cu umeri largi au de multe ori fund în forma de V întors,  și iese cel mai bine în evidență cu lenjeriile de corp clasice.

error: Content is protected !!