Cele mai bune 20 de filme pentru adulți și erotice pe care trebuie neapărat să le vedeți (18+)

Rate this post

Toată lumea iubește sa se uite pe marele ecran la filme mai îndrăznețe, nu-i așa? O scenă cu sex explicite în mijlocul unui film vă poate oferi o senzație plăcută, mai ales dacă scena este bine realizată. Pentru asta am decis să vă prezentăm lista celor mai bune 20 de filme pentru adulți (+18) pentru a le viziona.

Voyeurism, orgii, Fetish și suspans, aceste filme pot dovedi că filmele cu scene fierbinți pot fi interesante. Mai jos puteți vedea unele dintre cele mai bune filme pentru adulți clasice, precum și alte opere de artă de acest fel pe care toată lumea le adoră. Iată care sunt cele mai bune filme pentru adulți:

The Dreamers (2003)

Visătorii Bernardo Bertolucci

the dreamers

Sinopsis: Lasati de capul lor la Paris in timp ce parintii sunt plecati in vacanta, Isabelle (Eva Green) si fratele sau Theo (Louis Garrel) isi invita un coleg, pe Matthew (Michael Pitt), sa stea cu ei. Isi fac propriile reguli, pe masura ce-si experimenteaza reciproc emotiile si sexualitatea, jucand o serie de farse din ce in ce mai elaborate.

Avand drept fundal tulburenta situatie politica din Franta anilor `70, cand vocea tineretului se face auzita in intreaga Europa, THE DREAMERS este o poveste despre descoperirea de sine, iar cei trei studenti isi testeaza limitele pentru a vedea cat de departe sunt dispusi sa mearga.

Eyes Wide Shut (1999)

Cu ochii larg închişi

cu ochi larg deschisi
Sinopsis: Cruise. Kidman. Kubrick. Trei nume care au asigurat în 1999 suspansul, succesul şi speculaţiile celui mai controversat film al ultimilor zece ani – Eyes Wide Shut. Interesul enorm stârnit în urmă cu trei ani de la premiera acestui film a fost alimentat de multiple cauze. Pe lângă conţinutul peliculei care abundă într-o disecare artistică şi deloc gratuită a sexualităţii şi a stilului voyeuristic de mânuire a camerei, Eyes Wide Shut a fost învăluit într-un mister total până la prima proiecţie într-un cinematograf. Kubrick a dispus casei de producţie Warner Bros să nu permită departamentului de promovare şi marketing să divulge niciun amănunt referitor la film, sporind astfel enigma. Distribuirea lui Tom Cruise şi a lui Nicole Kidman în rolurile principale – la vremea aceea împreună şi formând cel mai sexy şi pasional cuplu de la Hollywood – a contribuit din plin la mirajul acestei pelicule. Mai mult, moartea neaşteptată a creatorului Kubrik, cu doar câteva săptămâni înainte de premieră, a transformat Eyes Wide Shut într-un film cult, încă înainte de a rula în cinematografe şi într-un testament artistic, adulat de unii, hulit de alţii, al unuia dintre cei mai mari regizori din istoria filmului.

Inspirat din nuvela de factură freudiană Traumnovelle a lui Arthur Schnitzler, autor vienez contemporan cu părintele psihanalizei, filmul urmăreşte impasul unei relaţii a cuplului new-york-ez Harford şi disperatele tentative ale soţilor de a-şi învinge frustrările. William (Cruise) un respectat medic şi Alice (Kidman) o apreciată directoare a unei galerii de artă au bani mulţi şi prieteni interesanţi, dar le lipseşte ceva. Deşi nu o conştientizează, neîmplinirea va izbucni brutal la o petrecere aparent onorabilă. William este puternic atras de o tânără pe care o resuscitează în urma unei supradoze, iar Alice este tulburată de un bărbat, expert în seducerea sexului slab. Deşi niciunul dintre ei nu va ceda impulsurilor sexuale, William şi Alice realizează că viaţa lor intimă are nevoie de o schimbare radicală. Ei vor începe să vorbească despre fanteziile lor, prilej pentru ca William să afle cu stupoare că fanteziile lui Alice nu-l vizează deloc. Aceasta revelaţie îi va împinge să experimenteze jocuri erotice demente, defulându-şi astfel frustrările de ani de zile.

Excesul hedonist are şi părţi mai puţin roz. Pentru William noile descoperiri în materie de sexualitate îl aruncă pe o pantă a pierzaniei. Când odiseea sa devine din ce în ce mai promiscuă, iar tot felul de personaje excentrice şi maniace sexual se interpun căsniciei cu Alice, punând-o în pericol, William va trebui să-şi reevalueze comportamentul. După ce este atras de un grup suspect la o orgie, William îşi dă seama că pentru el marginea prăpastiei este doar la un pas distanţă.

De teama cenzurării unor scene extrem de explicite sexual, producătorii au înceţoşat digital anumite secvenţe prea artistice.
Filmările la Eyes Wide Shut au durat 400 de zile, iar părerile criticilor după lansarea filmului au fost împărţite. Dacă unii au apreciat ultima creaţie a lui Kubrick drept o incursiune reuşită artistic în universul contradictoriu al acelui obscur obiect al dorinţei despre care vorbea Freud, alţii au catalogat filmul drept tribulaţie exagerată pe teme psihanalitice. Divergenţele referitoare la adevărata valoare a filmului nu au făcut decât să contribuie la succesul de casă al filmului, publicul venind în număr foarte mare să vadă Eyes Wide Shut.

9 1/2 Weeks (1986)

9 săptămâni şi jumătate

9 saptamani si jumatate
Sinopsis: Cand Elizabeth l-a intalnit pe John era o femeie inteligenta, sofisticata, avand control deplin asupra vietii sale. Intrigata de personalitatea acestuia enigmatica si distanta, aterizeaza intr-o relatie plina de senzualitate, dar care se dezvolta intr-un cosmar plin de fantezie si dominatie.

Curand Elizabeth trebuie sa aleaga intre dorinte si sanatatea sa psihica. Pentru prima data disponibil in formatul de cinema original, acum aveti posibilitatea sa te bucuri de experienta completa a acestei clasice povesti de dragoste.

100 Escovadas Antes de Dormir (2006)

de Luca Guadagnino

100-escovadas-antes-de-dormir
Sinopsis: Melissa (Maria Valverde) este o fată nevinovată siciliana care are doar 16 de ani. Ea se simte indepartată de părinți, tatăl și mama sa călătoresc mereu și se concentrează numai pe propria lor lume, acestia nu observa schimbările ca fiica sa va deveni o femeie. La școală Melissa își petrece zilele visând la Daniele (Primo Reggiani), un coleg de clasa pentru care are o pasiune veche, dar care il ignoră în mod solemn. Până intr-o zi, Daniele a decis să o invite pe Melissa la el. Incantata, ea a acceptat imediat. Sedusa, Melissa începe sa faca sex și începe să participe la jocuri sadice ale lui Daniele și prietenul său Arnold (Elio Germano). Uluit și umilita de ceea ce sa întâmplat, ea își petrece pentru a oferi educatie sexuala și isi da întâlniri cu mai mulți bărbați indrazneti.

Diário Proibido, de Christian Molina

Spania | 2008

Diário Proibido, de Christian Molina
Sinopsis: Valere (Belén Fabra) este un tânără de succes in afaceri, care are o viata sexuala intensa. Ea are un jurnal, care scrie de obicei confesiuni ei cele mai intime. A decis să nu urmeze orice convenție imorală, de a începe să lucreze ca prostituată de lux printr-o simpla curiozitate. În acest fel, ea intalneste un univers ascuns, având acces la partea întunecată a sex si relatii intime.

Lucía y el sexo (2001)

Lucia şi sexul

lúcia-e-o-sexo
Sinopsis: Lucia şi sexul, unul dintre filmele deosebit de provocator ale lui Julio Medem, începe exact acolo unde se termină precedenta sa peliculă, “Amanţii Cercului Polar”. De această dată, sfârşitul tragic (în care Ana moare tocmai când găsise marea dragoste) este inversat iar Lucia nu mai luptă cu moartea ci cu viaţa. Lucia şi sexul se desfăşoară pe o insulş, într-un minunat decor tropical, cu referiri la plăcerea carnală, la apa oceanului şi la lumina dătătoare de viaţă a soarelui.
Lucia (Paz Vega) este o chelneriţă ce locuieşte în Madrid. După ce crede că şi-a pierdut prietenul, pe chelnerul Lorenzo (Tristan Ulloa), ea se refugiază pe o insulă îndepărtată despre care el îi povestise adesea. Acolo îi cunoaşte pe Carlo (Daniel Freyre) şi pe Elena (Najwa Nimri, interpreta Anei din Amanţii Cercului Polar), ambii refugiaţi pe insulă pentru a scăpa de drame personale.
Fără ca nici unul din cei trei să ştie, toţi au o legătură cu Lorenzo. Elena l-a cunoscut cu mulţi ani în urmă pe această insulă şi s-au iubit pasional în apa oceanului sub clar de lună. Nouă luni mai târziu Elena a născut-o pe Luna (Silvia Llanos) dar nu l-a mai întâlnit niciodată pe Lorenzo. Carlo este tatăl vitreg al lui Belen (Elena Anaya) care a dispărut fără urmă după ce a provocat cu totul accidental moartea Lunei (ea l-a sedus pe Lorenzo pe când trebuia să fie baby-sitter pentru Luna). Pe măsură ce află tot mai multe despre noii ei prieteni, Lucia îşi aminteşte despre cartea pe care Lorenzo începuse să o scrie: povestea unei călătorii într-un trecut întunecat şi îndepărtat care l-a condus spre depresie. În curând, limita dintre realitate şi ficţiune începe să dispară.
Prin acest film, Medem confirmă pasiunea sa pentru explorarea relaţiilor eluzive şi a legăturilor care sfidează standardele iubirii convenţionale. Uimitor din punct de vedere vizual şi provocator ca temă, Lucia şi sexul demonstrează din nou faptul că Julio Medem este una dintre figurile marcante ale cinematografului spaniol.

Happy Few (2010)

happy few
Sinopsis: Rachel (Marina fois) lucrează pentru o casa de bijuteri. Pe fondul munci ea îl intalneste pe Vincent (Nicolas Duvauchelle), fiind încântat de el. Rachel organizează o cină în cuplu, în care participă sotul ei Franck (Roschdy Zem) precum și soția lui Vincent, Teri (Elodie Bouchez). În curând cei patru încep să trăiască o relație în grup.

Nymphomaniac: (2013)

Nimfomana de Lars von Trier

ninfomaniaca
Sinopsis: Un jurnal erotic al unei femei (interpretată de Charlotte Gainsbourg) din perioada adolescenţei, până la vârsta de 50 de ani. Mai precis, până în momentul în care este găsită leşinată, în pădure, de către un bărbat (Stellan Skarsgard), cel căruia i se şi confesează ulterior.

Je vous salue, Marie (1985)

Hail Mary

je-vous-salue-marie
Sinopsis: Marie (Myriem Roussel) este un student care joaca baschet și lucrează la benzinărie tatălui său în timp ce Iosif (Thierry Rode) lucrează ca un șofer de taxi. După ce a aflat de sarcina Mariei, el acuza de trădare. Gabriel (Philippe Lacoste) încearcă să-l convingă să accepte planurile divine. În paralel, un profesor de științe care studiază originea vietii pe Pamant devine implicat cu un student, care susține discuții filosofice intense.

Um Quarto em Roma, de Julio Medem

O cameră la Roma – Spania | 2010

um-quarto-em-roma
Sinopsis: Tinerele Alba (Elena Anaya) și Natasha (Natasha Yarovenko) au avut șansa să se cunoască într-o noapte de vară. De atunci, cele două petrec douăsprezece ore împreună într-o cameră de hotel. La prima încercare de a abordare orice subiect s-au temut să nu pună în pericol relațiile reale de peste mări, însă cele două au început în cele din urmă să se iubească și să vorbescă liber așa cum nu au facut-o vreodata. Cu toate acestea, în a doua zi, după-amiaza cele două a trebuit să plece cu avionul în destinatii diferite: una va merge în Spania, celălaltă spre Rusia.

Secretary (2002)

Secretara

secretara
Sinopsis: După un atac al bolii, Lee Holloway (Maggie Gyllenhaal) se mută inapoi împreună cu familia sa disfuncţională, decisă să o ia de la început. În ciuda greutăţilor, ea încearcă să se angajeze ca secretară la biroul de avocatură al lui E. Edward Grey (James Spader).

Deşi nu a mai avut vreodată vreo slujbă, Lee este angajată de misteriosul avocat, care nu pare deloc îngrijorat de lipsa sa de experienţă. La început, munca pare destul de normală şi plictisitoare – dactilografie, îndosarieri şi cafele – însă Lee încearcă din răsputeri să îşi mulţumească şeful, iar familia sa îşi doreşte cu disperare ca ea să reuşească.

Treptat, însă, Lee şi domnul Grey se implică într-o relaţie mult mai personală în spatele uşilor închise, încălcând barierele comportamentului normal şi intrând într-un tărâm profund al sexualităţii, o aventură unică în care rolurile de dominator şi dominat li se potrivesc perfect.

Atunci când această idilă de birou devine evdentă pentru familia şi pentru prietenul lui Lee (Jeremy Davies), aceştia încearcă s-o atragă înapoi în lumea lor simplă în care dragostea nu este ceea ce simt cei doi amanţi. Însă Lee, acum pe deplin conştientă de sentimentele sale profunde, refuză să se conformeze.

“Secretara” este o poveste de dragoste puternică şi foarte neobişnuită, iar umorul său curajos, fără cusur şi erotismul său ciudat, însa teribil de seducător, vor ajuta la explorarea ideii de dragoste care nu apare mereu aşa cum ne-am aştepta să apară.

Año bisiesto (2010)

An bisect

ano-bissexto
Sinopsis: Laura are 25 de ani, e jurnalistă, e singură şi stă într-un mic apartament din Mexico City. După o serie de relaţii scurte, îl întâlneşte pe Arturo. După ce fac prima oară dragoste, Laura nu mai are linişte. Încep o intensă şi pasională relaţie sexuală, în care plăcerea, dragostea şi durerea se contopesc. Pe măsură ce zilele trec, trecutul secret al Laurei iese la iveală, împingându-l pe Arturo până la limită

La pianiste (2001)

Pianista

pianista
Sinopsis: Erika pare o femeie de fier. E o profesoară de pian autoritară, care nu face niciodată concesii.

Distantă cu ceilalţi, predând într-o sala de clasă austeră, ce arată mai mult ca un salon de spital, ea se comportă deliberat rece, surâsul fiind o raritate. Dar totul este o mască, ce ascunde o personalitate complicată, complexată, pasională. Erika trăieşte dintotdeauna alături de mama ei, o femeie posesivă, care i-a făcut existenţa.

Apariţia unui bărbat în viaţa Erikai îi va bulversa tragic existenţa, căci ea nu-şi va mai putea controla dorinţele inăbuşite multă vreme.

Srpski film (2010)

A Serbian Film

a-serbian-film
Sinopsis: In Serbia, starul porno retras, Milos (Srdjan Todorovic) are o viata linistita, cu sotia sa iubita Marija (Jelena Gavrilovic) și fiul ei Peter, care doar îi oferă mândrie și bucurie. Familia se confruntă cu probleme financiare și, prin urmare Milos decide să se întoarcă la vechiul servici. Acesta primește o propunere de a participa la un film porno experimental unde este prezentat directorului Vukmir (Sergej Trifunovic). Actorul semnează un contract în întuneric, neștiind că va participa într-un film prizat, plin de pedofilie, necrofilie, tortura fizică și psihică. El va încerca să protejeze familia și te atunci când îți dai seama ce este vorba, dar nu fiecare film are un final fericit.

Ken Park (2002)

Ken Park

ken-park
Sinopsis: Într-un oraş din California, câţiva adolescenţi – Shawn, Claude, Tate şi Peaches sunt buni prieteni. Shawn are relaţii sexuale cu prietena sa şi cu mama ei. Claude are un tată abuziv, violent şi alcoolic şi o mamă neglijentă şi gravidă. Tate este dependent de masturbare şi îşi urăşte bunicii, din cauza lipsei de intimitate din camera lui. Peeches face sex pervers şi are un tată fanatic şi religios, care îi e dor de soţia sa.

Shame (2011)

Ruşine

shame
Sinopsis: Shame este povestea unui newyorkez de succes în vârstă de 30 de ani care nu-şi poate controla poftele sexuale. În momentul în care sora sa mai mică, Sissy (Carrey Mulligan), o cântăreaţă aspirantă, se mută subit în apartamentul său, lumea lui Brandon guvernată de sex este prinsă într-o spirală descendentă aparent imposibil de oprit. Shame este o dramă despre dependenţa de sex şi cedarea în faţa impulsurilor.

Shortbus (2006)

Shortbus

shortbus
Sinopsis: “SHORTBUS” explorează vieţile câtorva personaje care navighează la intersecţia dintre comic şi tragic, pe de o parte, şi dragoste şi sex, pe de altă parte, într-o lume modernă.
Un terapeut sexolog care nu a cunoscut orgasmul în viaţa lui, un cuplu de homosexuali, o dominatoare care nu poate avea o relaţie, decid să îşi deschidă vieţile către oamenii din preajma lor.

Totul duce spre o întâlnire într-un club, SHORTBUS, unde arta se îmbină cu muzica, politica şi carnalitatea polisexuală.

Azul é a Cor Mais Quente

de Abdellatif Kechiche – Franța | 2013

azul-é-a-cor-mais-quente
Sinopsis: Adèle (Adèle Exarchopoulos) este o fată în vârstă de 15 ani, care descoperă, în culoarea albastră a parului Emma (Léa Seydoux), prima sa pasiune pentru o altă femeie. Era imposibil să nu spună nimănui dorințele sale, pe urmă dezvăluie complet această iubire secretă, în timp ce duce un război cu familia sa și cu moralitatea.

Cruising (1980)

Încrucişarea

incrucisarea
Sinopsis: Thriller noir cu un Al Pacino ca de obicei desavarsit, Incrucisarea este un film care s-a bucurat de un succes imens la data premierei sale, in anul 1980. Pacino joaca rolul unui politist, Steve Burns, care se infiltreaza la adapostul unei false identitati in lumea subterana a homosexualilor din New York. Scopul acestei misiuni este gasirea unui brutal criminal in serie care a ucis cu bestialitate mai multi homosexuali. Misiunea va fi devastatoare pentru Burns care la finalul ei va ajunge ruinat psihic.

Sex, Lies, and Videotape (1989)

Sex, minciuni și casete video

sex-lies-and-videotape
Sinopsis: Ann este căsătorită cu John, care are o legătură amoroasă cu… sora ei, Cynthia. Ann este tipul de femeie introvertită şi nu ar vrea să termine această relaţie, mai ales că ea susţine sus şi tare că nu prea îşi doreşte sex. Dar, când un vechi prieten de-al soţului ei, Graham, îşi face intrarea în peisaj, viaţa lor se va schimba foarte mult. Mai ales din cauza pasiunii lui Graham, aceea de a filma femei.

error: Content is protected !!

Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close