Cele mai bune diete in acest an

Rate this post

Potrivit experților nutritionisti care au evaluat diferite diete, acestea sunt cele mai bune pentru a pierde in greutate din Romania in 2015. Aceste diete permit pierderea rapida de greutate, dar pierderea in greutate pe termen lung este mai important pentru sanatatea ta. Acestea vor fi cele mai bune si populare diete din acest an care merita incercate.
incepe dieta

Clean 9, dieta de detoxifiere

Aceasta dieta de 9 zile promite scaderea greutati cu cinci kilograme in mai puțin sau mai mult de o săptămână.
Dieta contine  două părți. In prima parte se face detoxifierea de două zile în care consumă produse de la forever living products de la aloe vera. A doua etapă durează o săptămână. Un shake care trebuie baut de 2 ori pe zi, suplimente nutritive si niste pastile care taie pofta de mancare.

Dieta Ultima

Diet Ultima UK este o “pilula de slabit” care previne acumularea de grasime, crestere masa musculara si suprima pofta de mancare.

Modul 80/20

Se bazează pe teoria economistului Vilfredo Pareto, în care se regaseste în multe domenii ale vieții, cum ar fi alimentația, doar 20% este util. Regula de aici este sa mâncam sănătos 80% din timpul dvs., si restul de 20%, se  permite consumul de alimente dăunătoare.

Dieta cu cafea verde

Este preferata de multe celebritati de la Hollywood. Se crede că boabele de cafea verzi sunt bogate în acid clorogenic, care reduce grăsime, scade tensiunea arterială și reglează nivelul de zahăr din sânge și metabolismul.

Dieta Atkins

A devenit cu ani în urmă populara, dar si în 2015 va rămâne populara, conform studiilor. Dieta se bazeaza pe teoria ca persoanele supraponderale mananca prea multe glucide.Organismul uman foloseste glucide și lipide pentru a produce energie, dar mai întâi foloseste carbohidrati. Prin reducerea drastica a aportul lor – în detrimentul de proteine ​​si grasimi, in teoria lui Dr. Atkins corpul natural pierde in greutate, deoarece arde grasimea eficient.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: