Cele mai bune filme din 2017

Rate this post

Lista celor mai bune filme din 2017 a sosit, astfel încât să puteți viziona cele mai noi si mai bune filme din acest an, pana in prezent. Acesta este clasamentul celor mai bune 9 filme care merita vizionate in anul 2017.

1. Get Out

Nota IMDb: 8,2


Data lansării: 24 februarie 2017 (Canada)
Regizor: Jordan Peele
Scenariu: Jordan Peele
Producători: Jordan Peele, Jason Blum, Sean McKittrick, Ted Hamm
Companii de producție: Blumhouse Productions, QC Entertainment

Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) și iubita sa, Rose (Allison Williams, Girls), au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinții fetei, pe Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) și Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods).

La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a se obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

În acest thriller captivant îi vom mai vedea pe Caleb Landry Jones (X-Men series), Stephen Root (No Country for Old Men), Milton (The Carmichael Show), Betty Gabriel (The Purge: Election Year), Marcus Henderson (Pete’s Dragon) și Lakeith Stanfield (Straight Outta Compton).

Fugi! are scenariul și regia semnate de Jordan Peele (membru al duo-ului de comedieni Key and Peele), și este produs de Jason Blum, de la compania de producție Blumhouse, și de Sean McKittrick (Donnie Darko, Bad Words), Edward H. Hamm Jr. (Bad Words) și Jordan Peele.

2. Fraud 2017

Nota IMDb: 6,4


Lansat: 20 ianuarie
Regizor: Dean Fleischer-Camp

O familie se luptă sa comita o fraudă.

3. John Wick: Chapter 2


Nota IMDb: 8,1
Lansat: 10 februarie
Distribuție: Keanu Reeves, comună, Ruby Rose, Ian McShane
Regizor: Chad Stahelski ( John Wick )

În acest sequel al popularei pelicule din 2014, legendarul ucigaș profesionist John Wick (Keanu Reeves) este forțat să renunțe la ideile de pensionare de către fostul său asociat, care plănuiește să preia controlul asupra unei întunecate organizații de asasini, extinsă la nivel internațional. Obligat printr-un legământ de sânge să-l ajute, John călătorește până la Roma unde se confruntă cu câțiva dintre cei mai letali asasini de pe planetă.

După ce declanșează un adevărat măcel împotriva criminalilor care i-au ucis cățelușa, super-asasinul John Wick, pensionat de altfel, își recuperează iubitul Mustang 1969 de la mafioții ruși care i-o furaseră, consecința fiind o spectaculoasă urmărire de mașini pe aglomeratele străzi ale New Yorkului. La scurt timp după ce se întoarce acasă, planul lui John de a-și relua viața de civil liniștit este dat peste cap de gangsterul italian Santino D

’Antonio (Riccardo Scamarcio), care se prezintă la ușa sa cu o „marcă” din aur, silindu-l să își plătească vechile datorii. Ținând cont de recomandarea lui Winston (Ian McShane), pivotul societății secrete de asasini The Continental, care-i repetă că trebuie să respecte străvechiul cod al organizației, John acceptă în silă sarcina pe care i-o încredințează Santino: aceea de a-i lichida propria soră, Gianna (Claudia Gerini), nemiloasa conducătoare a sindicatului crimei italian Camorra.

Ajuns la Roma, John se cazează la Il Continentale, se înarmează până în dinți și trece de măsurile de securitate aspre instituite de mafia Camorra, pentru a o lichida pe Gianna în dormitorul ei. Lăsând în urma sa zeci de morți, John scapă din Roma, având însă pe urmele sale doi asasini bine pregătiți ai Camorra, Cassian (Common) și Ares (Ruby Rose).

Înapoi la New York și rămas fără un acoperiș deasupra capului (Santino îi distruge casa), John caută să obțină ajutorul misteriosului Bowery King (Laurence Fishburne) și al armatei sale din umbră. Astfel, folosindu-se de tehnici de jiu-jitsu brazilian, de pistoale Glock și chiar de creioane, John se răzbună pe cei care i-au greșit. În mijlocul măcelului, John își găsește puterea interioară de care are nevoie pentru a înfrunta codul asasinilor – dar își mai poate salva propria umanitate?

4. Raw


Lansat: 10 martie
Distribuție: Garance Marillier, Ella Rumpf, Rabah NAIT Oufella, Laurent Lucas
Regizor: Julia Ducournau

Toti membri din familia lui Justine sunt doctori veterinari, si in acelasi timp vegetarieni. La 16 ani, ea este o eleva strălucita la invatatura, insa trăiește intr-o lume decadentă, fără milă și periculos de seducătoare. Disperata să afle gustul, ea se abate de la principiile familiei și mănâncă carne crudă pentru prima dată. Justine se va confrunta în curând cu consecințele teribile și neașteptate ale acestui obicei …

5. The Lure 2017

Nota IMDb: 6,5


Lansat: Februarie 1
Actori: Marta Mazurek, Michalina Olszańska, Kinga Preis, Zygmunt Malanowicz
Regizor: Agnieszka Smoczynska

Un film care sfideaza si îmbină mai multe elemente muzicale si genuri de filme ca de precum, groază, romantism și fantezie, totul într-un basm contemporan care celebrează animalicul, femininul, și intersecțiile intime între cele două.

6. I Don’t Feel at Home in This World Anymore

Nota IMDb: 7,0


Data lansării: 24 februarie 2017 (Japonia)
Regizor: Macon Blair

Ruth este o femeie deprimata de jefuitori, care alege sa ii urmăreasca pe hoții pentru a se răzbuna impreuna cu vecinul sa inebunit dupa arte martiale (Elijah Wood). Cu toate acestea, cei doi intra intr-o lume foarte periculoasa despre care stiu prea putine lucruri.

7. Kedi

Nota IMDb: 8,0


Lansat: 17 februarie
Regizor: Ceyda Torun

Kedi nu este un film documentar despre pisicile de casa sau despre cele maidanezi pe care le vedeți, ocazional, în curtea din spate. Kedi este un film despre sutele de mii de pisici, care au strabatut metropola Istanbulului, în mod liber de mii de ani, rătăcind prin vietile oamenilor.

8. A Cure for Wellness

Nota IMDb: 6,5


Data lansării: 16 februarie 2017 (Brazilia)
Regizor: Gore Verbinski

De la regizorul vizionar, Gore Verbinski, O terapie pentru viață este un thriller psihologic înfricoşător care te năuceşte.

Dane DeHaan este Lockhart, un agent de bursă de pe Wall Street, care este trimis de firma sa la un spa medical îndepărtat, din Alpi. Lockhart are misiunea de a-l aduce înapoi pe Preşedintele companiei, Pembroke (Harry Groener), pacient la spa, care le spusese angajaţilor săi că nu are nicio intenţie de a se întoarce în New York.

Lockhart ajunge la sanatoriul liniştit unde se presupune că pacienţii primesc un leac miraculos. De fapt, se pare că starea lor se înrăutăţeşte. Pe măsură ce investighează secretele întunecate şi şocante din spatele spa-ului, el o cunoaşte pe superba Hannah (Mia Goth), care este şi ea pacientă acolo. De asemenea, ajunge să cunoască o altă pacientă, pe excentrica Doamnă Watkins, interpretată de Celia Imrie, care făcuse ceva muncă de detectiv pe cont propriu.

La scurt timp, Lockhart este diagnosticat cu aceeaşi afecţiune ca şi ceilalţi pacienţi de către directorul instituţiei, ameninţătorul Dr. Volmer (Jason Isaacs) şi constată că este captiv în refugiul alpin. Lockhart începe să piardă contactul cu realitatea şi trebuie să îndure chinuri inimaginabile în timpul propriului său “tratament”.

În tradiţia pregnantă a filmului clasic a lui Verbinski din 2002, Avertizarea, regizorul câştigător al premiului Oscar aduce propriul stil inimitabil şi viziunea sa în filmul O terapie pentru viață. Uimitor vizual şi din punct de vedere al atmosferei create, filmul este convingător şi considerat provocator, explorând adevăratul sens al bunăstării şi capcanele pe care le aduc avariţia şi puterea, în acelaşi timp întrebând ce înseamnă cu adevărat împlinirea.

9. Logan

Nota IMDb: 8,5


Data lansării: 1 martie 2017 (Franța)
Regizor: James Mangold

Suntem în 2029. Mutanţii au dispărut — sau sunt pe cale să dispară. Un Logan izolat, deznădăjduit, care îşi pierde zilele bând, ascunzându-se într-o zonă îndepărtată a graniţei cu Mexicul, făcând rost de mărunţiş lucrând ca șofer.

Companionii lui în exil sunt proscrisul Caliban şi un Profesor X suferind, a cărui minte singulară este îmbolnăvită de crize care se înrăutăţesc.

Dar încercarea lui Logan de a se ascunde de lume şi de moştenirea sa ia sfârșit brusc când o femeie misterioasă apare cu o solicitare urgentă — ca Logan să aibă grijă de o tânără extraordinară, astfel încât ca aceasta să fie în siguranţă.

Curând, se vor produce încleştări, deoarece Logan trebuie să facă faţă forţelor întunecate şi unui ticălos din trecutul său într-o misiune pe viaţă şi pe moarte, misiune care îl va direcţiona pe luptătorul uitat de vreme către un drum ce îl va conduce spre împlinirea destinului său.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: