Cele mai bune idei de cadouri originale și necostisitoare pentru cei dragi

Rate this post

Se apropie zilele speciale ale celor dragi și avem nevoie de idei noi pentru a dărui cele mai potrivite cadouri pentru cei pe care îi iubim. Iată câteva sugestii de cadouri unice și necostisitoare care îi va face fericiți.

ideie de cadou
Cadourile unice pentru membrii familiei, iubiți și iubite pentru părinți și copii care sunt ieftine sunt întotdeauna o alegere bună. Atunci când dorim să dăruim cadouri pentru Crăciun, zile de naștere, sărbători speciale și chiar nunți ceea ce contează cel mai mult este originalitatea și simbolul lor, mai degrabă decât prețul acestora.


Idei cadouri pentru femei

– Pantofi: simplu! dacă știți ce dimensiune poartă la pantofi puteți alege un modelul de încălțăminte: pantofi, sandale joase sau cu tocuri înalte etc.
– Poșeta: Un sfat bun este să verificați ce model folosește pentru va face o idee despre alegerea potrivita.
– Flori: Un buchet de flori sau un ghiveci pictat cu flori pentru femei este o alegere bună în materie de cadou.
– O cutie cu bomboane de ciocolată: o cutie de batoane de ciocolată, legate cu o panglică merge destul de bine la orice eveniment.
– Bilete la film: Bilete la o sesiune cinefilă în doi.
– Kit pentru îngrijirea unghiilor: toate femeile ar trebui să aibă un kit complet de curățare și întreținerea unghiilor pentru a nu mai avea nevoie sa cumpere încă una.
– Un cos decorat cu produse de baie: şampon, balsam, săpun, burete și gel de dus.


Idei cadouri pentru barbati

Există femei care cred că este dificil să oferi cadouri unui bărbat, însă nu este așa dificil pe cât pare fiindcă există foarte multe opțiuni de cadouri disponibile! Opțiunile sunt următoarele:

– Ceas: Căutați modelul care îi place … sportiv, subțire, cu 0 singură culoare sau foarte colorat.
– Bere: există atât de multe opțiuni! Dar gândiți-vă ce bere preferă mai mult. Fie Beck’s, Tuborg, Pilsner … sau poate îi place mai mult berea românească …
– Un tricou: Acesta poate fi un tricou personalizat cu o imagine destul de originală sau o imagine în care sunteţi împreună.
– Un gadget: Majoritatea bărbaților sunt înnebuniți după gadgeturi. Poate fi un smartphone, un cd player portabil, o consolă de jocuri, o cameră digitală, etc.
– Trabucuri scumpe: Dacă este fumător atunci acesta poate fi cel mai bun cadou, un pachet de țigări scumpe împachetate manual într-o carcasă din piele italiană.
– Cină romantica la lumina lumânărilor, acasă: Nimic nu poate fi mai frumos decât o cina delicioasă în doi la lumina lumânări. Dacă vrei sa ieșiți împreună trebuie să faci rezervarea din timp.
– Parfum. În cazul în care iubitul tău îi place să se simtă parfumat, nimic nu este mai bun decât un parfum pentru Ziua Îndrăgostiților.


Idei cadouri pentru copii

Copiii sunt întotdeauna la faza de învățare. Incurajati-l!

– Blocuri logice în cutie (jucării educative) pentru a umple fundul cutiei cu un număr maxim de blocuri din lemn: acestea ajută copilul la percepția dimensiunilor obiectelor.
– Mingie: mingia ajuta copilul sa aibă echilibru și forță de precizie.
– Animal balansoar: s-ar putea sa fie încă prea devreme pentru a-i oferi un animal de companie copilului tău, dar niciodată nu e prea devreme să-i prezinți o zebră drăgălașă care îi poate folosi pe post de balansoar! Acesta va fi pentru el cel mai bun prieten!
– Cutie muzicală: stimulează-i ședințele de joacă cu jucării care emit sunete de animale, de exemplu.
– Jucării pentru plajă sau pentru piscină: Dacă aveți piscină la domiciliu sau în casa oferă-i un accesoriu pentru jocul în apă!
– Jucării care imită viața de familie: fetelor place să le imite pe mame în bucătărie.
– Mașinuță pentru transport: băieților le place să îi imite pe adulți la volan.


Idei cadouri pentru nunta

– Vaucher de călătorie. Nunta este o aventură pentru ambi parteneri. De ce nu se înceapă luna de miere cu o aventura în natură? Bungee Jumpin-ul pare o idee buna? Poți cauta la diferite agenții din Romania cele mai bune destinații pentru iubitori acestor sporturi.
– Bijuterii: Bijuteriile sunt tot timpul o idee bună în materie de cadouri. Poți alege orice, de pildă cercei, coliere, brățări, pandantive etc.
– Un coş decorat cu două pahare, o lumânare parfumată și un vin spumant pentru a se bucura împreuna de noaptea nunții.
– Kit pentru masaj: Un coș decorat cu un ulei de masaj și un CD cu muzică de relaxare pentru un masaj în cuplu.
– Kit de bărbierit pentru bărbații proaspăt căsătoriți: Ce zici de un kit pentru bărbierit? Este un dar fermecător și util oricărui bărbat familist în viața de zi cu zi. Va fi un cadou de succes!
– Tacâmuri: De obicei, mireasa și mirele alege două tipuri. Unele sunt pentru cele mai elegante mese, care sunt de obicei mai scumpe, și cele pentru mesele de zi cu zi, care sunt un pic mai ieftine.
– Frigider: este unul dintre principalele elementele comandate. Este o idee de cadou mai costisitoare, însă este indispensabil pentru cei care trebuie să se mute la casă nouă. De obicei nașii sau părinții mirelui sau miresei oferă acest cadou.


Există multe alte idei de cadouri originale și necostisitoare pe care le putem pune împreună. De exemplu, poți sa te duci la magazin și poți cumpăra câteva lucruri pe care să le poți pune într-un pachet elegant, de multe ori este o idee mai bună de cadou decât să cheltuiești o avere pe cadouri scumpe.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: