CERCETAŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Rate this post

droguri-olt
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT Olt au destructurat o grupare infracţională, specializată în trafic de droguri de risc. Peste 2 kilograme de cannabis au fost ridicate în urma celor 10 percheziţii domiciliare efectuate.
Miercuri, 9 noiembrie 2016, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt şi procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Olt, împreună cu poliţişti din Slatina și Caracal, au efectuat 10 percheziţii, în județele Olt şi Teleorman, la locuinţele a 12 persoane bănuite de trafic şi consum de droguri. La activități au participat și luptători de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, precum și jandarmi.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate 117 pachete de cannabis și 3 pungi de cannabis (aproximativ 1,5 kg.), 19 doze din muguri de cannabis (aproximativ 9,5 grame ), 7 pliculeţe cu material vegetal uscat, un plic tranparent cu muguri de cannabis (aproximativ 3 grame), cântare, telefoane mobile, precum și 60 lire sterline și 850 de lei. De asemenea, au fost puse în executare 37 de mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
Din cercetări a reieşit că, din septembrie 2015, cei în cauză au comercializat aproximativ 10 kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în valoare de 57.000 de lei, către diverse persoane din județele Olt și Teleorman.
Membrii grupării sunt cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic şi consum de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.
Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: