Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Cinci cele mai bune parfumuri pe care orice bărbat trebuie să le aibă în viața sa – Jurnalul24

Cinci cele mai bune parfumuri pe care orice bărbat trebuie să le aibă în viața sa

Rate this post

Pentru prima dată într-un deceniu Dior lansează un nou parfum pentru bărbați. Brandul de modă Sauvage speră să se reinventeze în vînzări cu un nou parfum iconic. Ca femeie este de multe ori o sarcină ușoară pentru a alege parfumul perfect pentru bărbații din viața lor (fie că este vorba de partener, iubit, tată sau fiu), vă puteți format o imagine de ansamblu despre cele mai bune parfumuri pentru fiecare caracter de bărbat.

Rebel la fel ca Pirați din Caraibe? Alege Sauvage de Dior!

Sauvage Dior, 79.80 € pentru 100 ml. © Dior.

Nu este o coincidență faptul că nimeni altul decât Johnny Depp a ales a fost ales ca imaginea acestui parfum. Sauvage este descris ca fiind improspător, crud, şi în acelaşi timp oferă un aer nobil, alcătuit din ingrediente naturale. Aroma este atât proaspătă și ispititoare incât nici o fata nu-i rezistă. Foarte rock’n’roll, la fel ca Johnny.
savage dior parfum

Un vrăjitor sofisticat precum Danny Ocean? Alege Bleu de Chanel!

Bleu de Chanel, 86.58 € pentru 100 ml. © Chanel.

Bleu de Chanel este un parfum care emana libertate. Parfumul este alcătuit din esențe lemnoase, împreună cu chihlimbar este perfect pentru bărbații cărora le place George Clooney’s Danny Ocean care radiază un farmec atemporal și puternic.
bleu-de-chanel

Aventuros ca Indiana Jones? Alege Terre d’Hermes!

Terre d’Hermes, 84.90 € pentru 75 ml. © Hermes.

Terre d’Hermes este un parfum masculin incontestabil pentru bărbații care petrec destul de mult timp în aer liber. Terre d’Hermes miroase picant și lemnos, cu esențe de grapefruit, piper roz și muscata. La fel ca o plimbare vioaie în pădure.
hermes parfum

Incoruptibil precum James Bond? Selectați Boss Bottled!

Boss Bottled, 72.05 € pentru 100 ml. © Boss.

Nu numai sticla, dar, de asemenea, mirosul de Boss Bottled să ne facă să ne gândim imediat de 007. Acest parfum emana eleganță atemporală, lux și stil și un clasic contemporan. Mirosul fin cu ingrediente de vanilie, o bază de-ca de lemn și un indiciu de mere proaspete. Un miros elegant la fel, ca domnul Bond.
Boss Bottled

Un vârtej de vânt proaspăt ca Magic Mike? Alege Davidoff Cool Water!

Davidoff Cool Water, 42.45 € pentru 75 ml. © Davidoff.

Apa rece de Davidoff este ca Magic Mike clar, clar și totuși foarte masculin. Mirosul este tineresc, sexy și atemporal. Esențele picante de top precum menta, coriandru și rozmarinul fac din el un parfum unic, în timp ce parfumul de culoare închisă are la bază cedru, mosc si ambra care afunda într-o ceață de seducție de sex masculin.
magic mike

error: Content is protected !!