Cocuri pentru bărbați – modele de coafuri masculine de tip coc

Rate this post

cocuri barbati par lung
Trendința în materie de coafură de tip coc pentru bărbați stîrnește numeroase controverse în rîndul oamenilor din lumea întreagă. Mulți sunt de părere că este o coafură potrivită pentru femei, nu pentru bărbați, însă cei care care o adoptă chiar nu țin cont de părerile altora, pentru că le place.  În acest articol, vă prezentăm principalele modele de coafuri de tip coc pe care le puteți purta în viața de zi cu zi.

Sfaturi și fotografii cu cocuri pentru bărbați

Este greșit să gândim că cocurile se pot realiza doar din păr mediu sau din păr mare, cocurile se pot realiza și din păr mai scurt. Dimensiunea minimă pentru a putea realiza un cocul este de doar 5-6 degete. Din părul parul drept, creț și din cel ondulat se poate obține foarte ușor și rapid un coc bărbătesc. În imaginile de mai jos puteți vedea cîteva modele frumoase de cocuri pentru bărbați irezistibili:

Coc din par scurt pentru bărbați

Cocul se poate realiza destul de bine și din părul scurt. Înălțime minimă a părului din care se pot realiza cocurile pentru bărbați este de doar 5-6 degete.
coafura par scurt

coc barbati par scurt

coc par scurt

coc barbat par scurt

Coc din păr dezordonat pentru bărbați

Cocul pentru “messy hair” emană un farmec aparte. Este o modalitate cu stil de a lega părul la spate prin realizarea unui coc dezordonat.

coafura par dezordonat coc barbat

 

cocuri barbati

coc baiat

Coc din par creț pentru bărbați

Bărbații de culoare pot adera foarte ușor la acest stil de coafură, se pot bucura de o mare varietate de stiluri cu coc, și nu este greu de realizat.
coc barbati cu parul cret

coc barbati par cret

coc par cret

Coc din păr lung pentru bărbați

Cocurile pentru parul lung sunt cele care au cel mai mult material de realizare la dispoziție, motiv pentru care are cei mai mulți adepți masculini. Există mai multe posibilități și moduri de a lega cocul la spate.
coc barbat cu par lung

par lung coafura coc barbati

cocuri barbati par lung

Coc de păr în stil samurai pentru bărbați

Coafura în stil japonez a apărut în urmă cu mii de ani. Astăzi este larg utilizată în rîndul luptătorilor de sumo, iar mai nou a devenit o nouă tendinţă în materie de tunsoare.

coc barbat samurai
coafura barbati stil samurai

 

coc barbat stil japonez

Coc cu par ras pe lateral/undercut pentru bărbați

Aceasta tunsoare presupune raderea totală a zonei tîmplelor și in vîrful capului este legat cocul. Tunsoarea poate fi aranjată în diferite moduri: se tapează și se ridică, se strînge într-o coadă netedă, anumiți oamenii aleg să facă o cărare în jurul cocului.

coc cu par scurt lateral

coc scurt parti

coc ras lateral

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: