Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
CODIV-19, armă în mâinile Ocultei?! – Jurnalul24

CODIV-19, armă în mâinile Ocultei?!

Rate this post

Contrar paranoicilor care populează Internetul în aceste zile, nu suntem de părere că acest coronavirus a fost fabricat în cine știe ce laborator secret cu scopul de a extermina populația globului. Da, există posibilitatea ca CODIV-19 să fi fost creat în laboratoarele vreunui cercetător nebun dar scopul său nu este acela de a reduce numărul de locuitori ai Terrei. Nu știm nici măcar dacă a fost creat și lansat de către globaliști, dar din nefericire le servește perfect Agendei. Își mai aduce cineva aminte de scandalul care ar fi trebuit să fie al secolului? Vorbim aici de scandalul Jeffrey Epstein, care nu s-a bucurat de atenția presei nici măcar atunci când miliardarul-pedofil tocmai decedase. Acum că toți vorbesc de coronavirus nu mai interesează pe nimeni faptul că persoane faimoase din politica internațională se duceau pe insula lui Epstein, și arătau o apropiere mult prea mare față de niște fete mult prea mici.

Coronavirusul a lovit într-un punct nevralgic, mai precis în China, un stat de care depinde economia întregii lumi. Azi vedem cum întreaga economie mondială suferă din greu, cu bursele deschizând pe roșu. S-a speculat că isteria coronavirusului va fi folosită de globaliști pentru a masca o eventuală criză economică mondială pe care altfel oamenii ar fi pus-o pe seama Sistemului financiar corrupt  bazat pe bani fiat, sistem controlat fără milă de către bancherii internaționali. Acum că a apărut noul virus, tot tămbălăul provocat de o prăbușire a Sistemului va fi pus pe celui dintâi și nu a globaliștilor. Nu trebuie să uităm că în cazul în care criza va lua proporții și în SUA, președintele Trump va fi învinuit de către presa neo-marxistă pentru proasta administrare a situației. Ar fi o lovitură dură înaintea alegerilor prezidențiale din acest an lovtură ce va pregăti calea pentru un neo-marxist la Casa Albă. Este pură speculație, dar nu trebuie exclusă din start.

O astfel de criză mondială necesită măsuri mondiale și deci o centralizare a puterii la nivel global. Mai bine spus încă o cărămidă așezată pe drumul spre dictatură. Cum scopul principal al Ocultei Mondiale este o dictatură mondială, centralizarea puterii la nivel planetar este visul umed al păpușarilor lumii. Dar acesta trebuie făcută pas cu pas pentru ca populația să nu își dea seama de acest lucru. „Ordine în Haos” este un motto masonic valabil acum mai mult ca niciodată.

Dar coronavirusul este și un pretext perfect pentru a instaura legea marțială în statele din Lumea Liberă. Acestea din urmă ,neobișnuite cu o astfel de situație, vor fi programate să accepte restrângerea drepturilor și libertăților sub pretextul combaterii pandemiei. Nu trebuie să uităm că într-o lume aflată sub controlul unui guvern totalitar legea marțială va fi la ordinea zilei. Oamenii trebuie obișnuiți din timp să își accepte soarta, nu-i așa?

Banii de hârtie vor fi ca și inexistenți peste 30 de ani. Ne dăm seama de aceasta mai ales datorită războiului purtat de globaliști împotriva lor. Epidemia cu coronavirus servește ca pretext perfect pentru o campanie agresivă împotriva banilor de hârtie. Coronavirusul poate fi transmis cu ajutorul banilor de hârtie, deci aceștia din urmă sunt periculoși astfel încât trebuie să fie înlocuiți cu bani electronici.

Noua Ordine Mondială va înlocui mâna de lucru umană cu roboții.Ținând cont că o epidemie de o asemenea amploare a tras pe margine mare parte din mâna de lucru a planetei băgând în criză afaceri și întreprinderi altminteri prospere, de ce nu am apela la înlocuirea oamenilor în câmpul muncii cu roboți? Oricum în viitor nu va mai fi nevoie de oameni…..

Și președintele Chinei, Xi, se folosește de noua epidemie (posibilă viitoare pandemie) cu coronavirus pentru a-și zdrobi opozanții. Și aici ne referim mai ales la cei din Hong Kong. Problemă-reacție-soluție. Nimic mai simplu,dar aplicat fără milă de despotul de la Beijing.

Coronavirusul este mană cerească pentru globaliști ,chiar dacă  nu a fost fabricat și lansat de către aceștia. Presa, necunoscătoare a domeniului  va continua să vorbească mult timp despre CODIV-19, fără a se concentra asupra informațiilor esențiale, răspândind în schimba panica, panică ce este hrană pentru Oculta mondială și controlorii ei.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!