Culisele puterii globale: Comisia Trilaterală

Rate this post

comisia trilaterala
Comisia Trilaterala este (conform Wikipedia) un grup de discutii non-guvernamental si non-partizan infiintat in 1973 cu scopul de a promova cooperarea intre tarile din Vestul Europei, America de Nord si Japonia. Deci cele trei “laturi” sunt: America, Europa Occidentala si Japonia. Grupul a fost infiintat de omniprezentul bancher David Rockefeller si are printre membrii sai personalitati precum printul Charles al Marii Britanii. Jose Manuel Barroso, fostul presedinte al Comisiei Europene, fostul presedinte american Bill Clinton, Gerhard Schroder, Henry Kissinger si Zbigniew Brzezinski. Comisia Trilaterala are si o varianta europeana ce are printre membrii sai si doi romani: guvernatorul BNR, Mugur isarescu si Mihai Tanasescu. Grupul este secret si acest fapt ii face pe multi sa creada ca, Comisia Trilaterala are scopuri necurate. Fostul senator al Partidului Rebublican American Barry Goldwater a afirmat despre Comisia Trilaterala ca este “o tentativa abila si coordonata pentru a prelua controlul si a consolida cele patru centre ale puterii: politic, monetar, intelectual si eclesiastic creand astfel o putere economica globala superioara guvernelor statelor ce o compun.”

Comisia Trilaterala are o influenta uriasa asupra presedintelui SUA.In primul sau mandat Barack Obama a numit 9 dintre membri comisiei Trilaterale in posturi cheie din administratie.
Primul director al Comisiei Trilaterale a fost Zbigniew Brzezinski autorul cartii “Intre doua ere: rolul Americii in era tehnotronica” in care este descrisa o societate controlata de o elita formata din tehnocrati.
Comisia Trilaterala este acuzata de catre detractorii sai ca urmareste distrugerea statelor si economiilor nationale inlocuindu-le cu o dictatura globala in fruntea careia se vor afla marile corporatii.

Chiar David Rockefeller (fondatorul Comisiei Trilaterale) recunoaste in memoriile sale ca el si familia sa sunt membrii ai unei cabale secrete ce lucreaza impotriva intereselor Statelor Unite ale Americii,urmarind impreuna cu altii crearea unei structuri politice si economice mai integrate, mai bine spus o singura lume. O structura politica si economica mai integrata inseamna dictatura celor putini dar bogati asupra celor multi si saraci.
Parteneriatul Comercial Trans-Pacific este o creatie a comisiei Trilaterale.Prin acest document, care este secret (le-a fost prea frica sa il faca public stiind ca oamenii nu vor fi de acord cu ce contine) se urmareste crearea unei super-regiuni Asia-Pacific(pentru inceput) de liber schimb, urmand ca in timp statele ce compun aceasta mega-regiune sa se uneasca intre ele dupa modelul Uniunii Europene. Acest Tratat este un pericol direct pentru suveranitatea statelor ce l-au ratificat, in acelasi timp Parteneriatul Comercial Trans-pacific nu favorizeaza decat corporatiile si pe cei cativa bogati ce le controleaza.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: