Culisele puterii globale: Consiliul pentru Relații Externe

Rate this post

Consiliul pentru Relatii Externe (Council on Foreign Relations) este de departe cel mai influent think-tank (laborator de idei) american. Infiintat in 1921 de catre (conform profesorului Caroll Quigley in Tragedy and Hope) adepti ai lui Cecil Rhodes (un mare magnat al mineritului) acest think-tank are printre membrii sai personalitati din media, politica, mediul corporatist, financiar sau armata. Ca personalitati putem enumera bancheri precum Timothy Geithner, Henry Paulson, Alan Greenspan, Paul Volcker sau Robert Zoellick: secretari de stat ca Henry Kissinger, Condoleeza Rice, Hillary Clinton: titani corporatisti ca George Soros, Michael Bloomberg, Dick Cheney: sefi de stat straini precum Mihail Gorbaciov, Robert Mugabe sau Beniamin Netanyahu. Mai gasim prezenti printre membri si staruri de cinema precum Shirley Temple sau Angelina Jolie. Printre corporatiile invitate sa ia parte la intrunirile CFR se numara AIG, BP, Citigroup, Goldman Sachs, Google, Merck, NASDAQ, Pfizer si VISA. Datorita numarului mare de personalitati aflate printre membrii sai acest think-tank poate fi considerat pe buna dreptate guvernul din umbra ce controleaza SUA.
culise puteri mondiale
Desi multi dintre membri acestui think-tank nu stiu, Consiliul pentru Relatii Externe este un mijloc prin care elita ce controleaza lumea din umbra doreste sa isi impuna viziunea asupra maselor largi de oameni. Aceasta viziune implica un stat global, organiza pe principii colectivisto-fasciste. Un stat controlat la sange de marii corporatisti internationali. Pentru omul de rand ar trebui sa fie dubios faptul ca la aceeasi masa (din cadrul Consiliului pentru Relatii Externe) stau politicieni si sefi ai marilor corporatii. Politicianul trebuie sa protejeze in primul rand interesul cetateanului si abia apoi al marilor corporatii. Consiliul pentru Relatii Externe este (ca mai toate organizatii secrete si semi-secrete) compartimentalizat. Ce inseamna acest lucru?Faptul ca doar o mica parte din membrii sai cunosc adevaratul scop al organizatiei ceilalti fiind tinuti in mod intentionat in ceata.

Consiliul pentru Relatii Externe face parte (alaturi de Institutul Regal de Relatii Internationale sau Chatam House din Marea Britanie)dintr-o retea ampla de grupuri numite (in aceeasi carte a lui Caroll Quigley) Institute pentru Relatii Internationale. Presedinte de onoare al acestei organizatii globaliste a fost pentru multa vreme David Rockeffeller. David Rockeffeler a recunoscut in memoriile sale faptul ca a conspirat pentru distrugerea statelor nationale si crearea unui guvern mondial atotputernic.
Se pare insa ca multa lume s-a trezit si realizeaza scopul nociv al acestei organizatii (si anume transformarea SUA intr-o dicatura colectivista) astfel incat CFR a lansat in ultima vreme o campanie de PR pentru a-si spala imaginea.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: