Cum achizitionezi o matura electrica buna

Rate this post

Matura electrica este un articol electrocasnic tot mai atractiv pentru romanii care doresc sa se bucure de curatenie impecabila, in orice moment al zilei. Aceste dispozitive sunt preferate de familiile cu copii si bebelusi, de persoanele care au animale de companie dar si de pensionarii care sunt preocupati cu realizarea si pastrarea curateniei in apartament. Matura electrica este usor de utilizat, in special pe suprafetele dure precum gresie, marmura, granit, parchet sau mozaic. Cu ajutorul acesteia gospodinele economisesc in primul rand timp, pentru ca aceasta este extrem de usor de utilizat.

Care sunt caracteristicile pe care le are o matura electrica buna

O matura electrica cu calitati deosebite are in primul rand autonomie ridicata de functionare, astfel ca poate fi utilizata pentru curatarea impuritatilor chiar si pentru 60 de minute. Matura electrica este prevazuta cu baterie reincarcabila astfel ca utilizatorul nu este blocat sau limitat din pricina cablului de alimentare.  Poate fi incarcata la sistemul de alimentare clasic, deci nu necesita adaptor special pentru incarcarea acumulatorului.

Fata de aspiratorul vertical de tip stik, o matura electrica buna poate fi pliata, pentru a ajunge cu usurinta in spatiile stramte si greu accesibile. O alta caracteristica a maturii electrice este ca ea curata impecabil scamele si impuritatile de pe covoare si mochete, fata de aspiratoarele verticale care, de obicei, au calitati inferioare cand vine vorba de aceste tipuri de suprafete. Acest dispozitiv este apreciat de personele care sufera de alergie din pricina prafului, pentru ca permite indepartarea impuritilor fara a ventila aerul din incapere, deci fara a ridica praful. Pentru ca sunt dispozitive electrice, vin si cu accesorii speciale menite sa usureze procesul de curatarea si igenizare a locuintei. Cele mai bune maturi sunt insotite de perii si accesorii care sa faciliteze curatarea parului de la animalul de companie, perii pentru firimituri si lavete de lustruire a suprafetelor.

Maturile electrice sunt prevazute cu recipente speciale de colectare a prafului, care sunt si foarte usor de aruncat, fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa intre in contact cu murdaria acumulata. Sunt realizate din materiale reciclabile, prietenoase cu mediul inconjurator, care sa nu produc poluare. De asemenea sunt preferate de utilizatori pentru ca sunt confortabile si pot fi folosite cu efort minim. Compania producatoare si garantia sunt alte elemente care atesta calitatea produselor. De aceea specialistii recomanda achizitionarea de produse certificate. Marcile consacrate precum Dirt Devil, Dyson, Karcher si Shark si-au creat un nume puternic pe piata electrocasnice pe acest segment de produse.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: