Cum elimini bacteriile intestinale cu uleiuri minerale?

Rate this post

bacterii stomac
Ulei mineral sunt un leac natural foarte eficient împotriva bacteriilor intestinale, rapid şi fără efecte secundare. Pe lângă faptul că lubrifiază stomacul, uleiul mineral reglează tensiunea arterială, previne tumorile, stimulează sistemul imunitar, hidratează pielea, creşte fertilitatea, elimină paraziţi intestinali şi multe altele… In general, oamenii folosesc uleiuri minerale pentru a elimina bacteriile din intestine si pentru a trata constipația.

Înainte de a utiliza uleiuri minerale consultați un doctor pentru a vă calcula doza de ulei mineral în funcție de greutate, vârsta și starea generală de sănătate.

Consumați uleiul mineral înainte de culcare. Turnați ulei mineral într-o cană gradată pentru a măsurarea cantității. Cel mai indicat este să ingerați acest laxativ pe timpul nopții pentru ca organismul să aibă suficient timp să digere alimentele și să trateze cât mai ușor bacteriile din intestin.

Stratul de ulei mineral acoperă toată suprafața stomacului, astfel încât apa nu mai poate fi absorbită de alte organisme. Excesul de apă umflă stomacul demineralizat și promovează deplasarea alimentelor. Acest proces este cunoscut sub numele de peristaltismul, care presupune deplasarea deșeurilor spre intestinul gros apare doar de câteva ori pe zi. Odată ce deplasarea este completă în stomac, bacteriile trebuie să dispară în mod natural din intestin.

Pentru a curăța bacteriile intestinale beți 6 până la 8 pahare de apă pe zi, în timp ce folosiți ulei mineral.

*Sfaturi

  • Dacă nu suportați gustul puteți amesteca uleiul cu ceai sau suc. Totodată, după ingerarea uleiului mineral trebuie să consumați aceeași cantitate de apă.
  • Pentru a bea uleiul mineral nu trebuie să folosiți o lingură de bucătărie. Mai întâi măsurați, apoi beți porția prescrisă de medic.
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: