Cum îi spui unui bărbat că vrei să faci sex?

Rate this post

faci sex
Vrei sa îi spui unui bărbat că vrei să faceți sex? Păstrează-ți calmul și citește aceste sfaturi despre cum să îi spui partenerului tău că ești pregătită să faceți sex pasional.

Cea mai eficientă metodă de a-i transmite partenerului că vreți să o faceți, este să i-o spui direct. Orice ar fi, trebuie să îi spui exact ce îţi doreşti, dacă vede că ești sigură pe tine, o să obții ceea ce vrei. Această metodă nu este recomandată femeilor timide sau lipsite de încredere, însă este necesar ca acestea să încerce.

Împinge-ți trupul în al lui, mângâie-l, șoptește-i la ureche, joacă-te cu el și folosește-ți limbajul trupului. Dacă aluziile sexuale nu funcționează, îi poți spune transmite că vrei să mergeți undeva să faceți sex pasional.

Atracție reciprocă și comunicarea este cheia care deschide ușa relației sexuale cu un bărbat. În cazul în care atracția fizică este reciprocă, nu trebuie să îți fie teamă de reacția lui. Încearcă să îl cunoști mai bine pentru a știi ce să îi propui. Comunicarea este esențială, bărbatul trebuie să știe că poate avea încredere în tine, că îi prezinți încredere, sigur nu o să te refuze când o să-i spui că vrei să faci sex cu el.

O modalitate indirectă de a-i cere unui bărbat să faceți sex este prin intermediul îmbrățișărilor și mângâierilor. Mângâie-i gâtul, atinge-i părul, trece buzele deasupra pielii într-un mod foarte sexy. Atingerile senzuale funcționează foarte bine și nu va fi nevoie să îi spui nimic ca să îl convingi să treceți la fapte.

Unele din cele mai simple și mai eficace modalități prin care îi poți cere să faceți sex sunt frazele foarte fierbinți. Fii îndrăzneață și joacă-te cu imaginația sa. Spune-i că te excită mirosul său, că vrei să îl te ia în brațe, că ai nevoie de căldură, etc.

Folosește-ți privirea dacă vrei să îl exciți. Această metodă este, de asemenea, eficientă pentru a obține sex. Privirea evocă senzualitate, sensibilitate și delicatețe. Folosește-ți mișcările și gesturile pentru a-i atrage atenția. Dacă ești timidă, îi poți face un striptease și în același timp să te uiți la el cu o dorință arzătoare.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: