Cum mărești penisul și testiculele?

Rate this post

creste penisul

Majoritatea bărbaților își doresc să aibă un penis și testicule mai mari, și există anumite posibilități de a concretiza această dorință fără a recurge la intervențiile chirurgicale. Ideea de avea un penis mare este o mândrie pentru cei mai mulți dintre bărbați. De asemenea, anumite femei sunt atrase de scrotul mare și plin. Pentru a crește dimensiunea penisului și a testiculelor urmăriți indicațiile din acest articol!

Pentru a mări testiculele și dorința sexuală consumați ginseng. Rădăcina de ginseng produce un hormon care crește producția de spermă. După câteva săptămâni, veți observa rezultatele, dar nu vă așteptați la o creștere prea mare a penisului si a testiculelor.

Pentru creșterea testiculelor, consumați alimente bogate în zinc sau administrați un supliment pe bază de zinc. Administrarea a 30mg de zinc pe zi va crește dimensiunea testiculelor și scrotul prin dezvoltarea producției de spermă.

Pentru a mări dimensiunea penisului și a testiculelor întindeți zilnic pielea scrotului și partea de jos a penisului timp de două sau trei minute, de două ori pe zi. Pielea de pe testicule este elastică și se întinde ușor. Scrotul trebuie să fie întins pentru a nu exista spațiu deasupra testiculelor, iar partea inferioară a penisului trebuie trasă pentru a preveni erecția.

Folosiți un medicament pentru a crește penisul (ingredient activ este extras din polenul florilor), precum Tongkat Ali, Damiana sau Ogoplex. Aceste pastile cresc nivelul de testosteron și a altor hormoni responsabili cu dezvoltarea penisului și a testiculelor.

Faceți frecvent sex pentru a avea un penis tare și creșteți dimensiune acestuia. Ca orice mușchi, care este folosit și stimulat în mod frecvent devine un pic mai voluminos, poate crește cu aproximativ 1-1,5cm.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: